Vraća se Survivor!

Kandidati nove sezone Survivora već su spremni: ''Bit će izazovno, očekuje nas nešto čega ni sami nismo svjesni''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić - 5 Mario Mlinarić - 4 Mario Mlinarić - 3 Mario Mlinarić - 2 Mario Mlinarić - 1 In Magazin: Survivor - 2 In Magazin: Survivor - 3 In Magazin: Survivor - 4 In Magazin: Survivor - 5 In Magazin: Survivor - 1 +5 In Magazin: Survivor - 6 Galerija

Večeras se na male ekrane, u 22 sat i 15 minuta, vraća omiljen zabavno-natjecateljski show ''Survivor''. Kandidati treće sezone već su spremni i preostaje još nekoliko sati prije natjecanja koje se odigrava u užarenoj i egzotičnoj Dominikanskoj Republici. U njihovim pobjedama i porazima pratit će ih ponovno Mario Mlinarić.

Otkad je prihvatio izazov života i okušao se u voditeljskoj ulozi Survivora, Mario Mlinarić nije požalio. Biti dio ovog zabavno-natjecateljskog showa po treći put, za njega više nije nepoznanica. Ipak priznaje – nije potpuno spreman:

''Izazov je sam trenutak kad odeš tamo, i izazov su novi ljudi koji dolaze tamo, nova energija, nova volja, nova želja, i u konačnici to je Survivor'', govori Mario. 

Među desetero novih kandidata, odvažni su avanturisti, ljubitelji adrenalina, rekreativci i sportaši, koji su na brojnim testiranjima pokazali natprosječnu brzinu, spretnost, kondiciju i snalažljivost.

''Svake godine kandidati su drugačiji, stalno govorim da nije bitno što se nalazi na stolu, nego tko sjedi na stolici, tako da smatram da će ove godine biti između ostalog izazovno kao i svake godine, da nas očekuje nešto što ni sami nismo svjesni, kud idemo i što radimo, ali opet je dobro imati drugačije kandidate koji su drugačija energija'', priča Mario. 

Ovaj magistar kineziologije i kondicijski trener, iako je u voditeljskoj ulozi, nesumnjivo će biti potpora kandidatima i jedan od najvećih motivatora kroz sve njihove uspone i padove.

''Ja gledam kao dvije reprezentacije tamo, jedna se natječe protiv druge, i toje usko povezano s mojim poslom, ja sam tamo voditelj koji želi prenijeti tu energiju tih akndidata na ljude, ali opet s druge strane interesira te što se događa. Stalno si unutra, kao vrsta trenera koja gleda svoju ekipu, svoje dvije ekipe kako se natječu i u svakoj ekipi tražimo pobjednika'', priča Mario.

I nisu tu samo fizički izazovi, već i emocionalni. Odvojenost od najbližih i njemu teško pada:

''To je projekt koji traje 3 mjeseca, meni je najteži dio biti odvojen od svoje obitelji. U jednom trenutku moja obitelj meni dođe tamo tako da je meni srce na mjestu'', govori Mario.

Survivor se večeras vraća na male ekrane, a ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata, ponovno će pokušati ''preživjeti'' i pobijediti.

''S obzirom da ulazimo u treću sezonu Survivora, očejujte neočekivano, pratite sve na Novoj Tv, kandidati su fenomenalni, a ja kao i uvijek dat ću sve od sebe da se vi dobro zabavite''. zaključio je Mario. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gary Goldsmith - 3 Gary Goldsmith - 4 Gary Goldsmith - 2 Gary Goldsmith - 1 +25 Gary Goldsmith - 5 Celebrity Član uže obitelji Kate Middleton probudio je strah od najgoreg i zadao im novi udarac: "Bijesni su zbog toga!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek sa suprugom - 1 +30 Salma Hayek - 3 Celebrity Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene