Nova članica

Učiteljice imaju novu pjesmu i novu pjevačicu koja je donedavno radila kao radijska voditeljica

Andrea Paškavan (Foto: Instagram) Andrea Paškavan (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Učiteljice, razgovor za IN Magazin (Foto: IN Magazin) Učiteljice, spot (Foto: IN Magazin) Učiteljice (Foto: IN Magazin) Silvia Ivić (Foto: IN Magazin) Ana Vurcer (Foto: IN Magazin) Frano Pehar (Foto: IN Magazin) Učiteljice (Foto: Instagram) Učiteljice (Foto: Instagram) +0 Andrea Paškavan (Foto: Instagram) Galerija

Iako je u ovom triju samo jedna prava učiteljica, njihove bi lekcije mnogi rado slušali jer djevojke zvuče i izgledaju sjajno. Zašto su promijenile pjevačicu te koje je savjete Dražen Zečić dao dečkima iz Tarapana benda, ova vesela ekipa otkrila je našoj Juliji Bačić.

Prije tri godine Učiteljice i Tarapana bend snimili su duet "Ako mi se ne spava", koji ima više od 10 milijuna pregleda na YouTubeu, pa ne čudi što je ta ekipa ponovno udružila snage.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaustavljaju dah Seksi Učiteljice i njihova 'Luda kuća': Važni dani mladih ljepotica!

''Uvijek treba dobre stvari ponavljati, mi s curama osim prijateljstva dijelimo iste autore'', govori nam Frano

Poznati autorski dvojac Dušan Bačić i Bojan Dragojević potpisuje drugi duet Učiteljica i Tarapane, koji su nazvali "Promil šanse za spas".

''Top 5 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, prva u Sloveniji tako da evo moram se pohvaliti tim brojkama da super prolazi', objašnjavaju nam. 

Dosad su snimile duete sa Severinom, Nedom Ukraden, Jasminom Stavrosom, a duete vole i dečki iz Tarapana benda.

''Evo, naše kolege Nives Celzijus, Mate Bulić i Učiteljice, svi su nam dali podršku kroz duete, za nas to puno znači'', kažu nam. 

Njihova neostvarena želja za duet je:

''Pa, recimo Petar Grašo, koji je moj idol iz djetinjstva, volio bih čak od hrvatskih kolegica snimiti duet s Mineom'', iskreno nam je rekao Frano.

Nova pjesma s Tarapanom prva je koju je otpjevala nova članica Učiteljica. Zadranka Andrea Paškvan prije nekoliko mjeseci zamjenila je pjevačicu Mateu.

''Naša Matea je postala mama, ima jednu malu bebu kući, pa više nije mogla nastaviti. Mislim da ima posla preko glave trenutno'', kažu nam. 

Novu učiteljicu Andreu, koja je donedavno radila i kao radijska voditeljica, u grupu je doveo menadžer benda.

''Nismo željeli raditi neku veliku audiciju, neku veliku stvar iz toga, nego smo htjeli tražili ako netko nekoga zna pa da nam preporuči. l rekao nam je naš menadžer za Andreu, ona vam je odlična'', pričaju nam. 

Andrea je najviše savjeta dobila od svojih dviju kolegica, a pjevač Tarapane od starijih kolega.

''Prije dva tjedna smo imali veliki koncert s Draženom Zečićem, koji nam je dao dobre savjete'', kažu nam. 

Možda će neke od ovih pokreta Frano prezentirati i 12. kolovoza, kad će nastupiti na koncertu koji već tradicionalno u Blatnici organizira njegov rođak Mate Bulić, s kojim je nedavno snimio i duet.

''Tamo je još moja baka, koja me svake godine pita zašto nisam u Blatnici, kao da ja glazbeno ne postojim ako nisam u Blatnici. Baka će ovo gledati i ja jedva čekam da nastupam u Blatnici gdje će biti cijela moja rodbina'', kaže nam.

Prognoza za kolovoz ovoj veseloj ekipi je – mnogo nastupa i dobra atmosfera gdje god se pojavili.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene