Od velikih planova ne odustaje

Naš legendarni glazbenik uskoro će proslaviti 94. rođendan, a i dalje pjeva, kuha i vozi: ''On je zaista čudesna pojava u ovoj čitavoj generaciji''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jimmy Stanić - 5 Jimmy Stanić - 4 Jimmy Stanić - 3 Jimmy Stanić - 2 Jimmy Stanić - 1 In Magazin: Jimmy Stanić - 1 In Magazin: Jimmy Stanić - 2 In Magazin: Jimmy Stanić - 3 In Magazin: Jimmy Stanić - 4 In Magazin: Jimmy Stanić - 5 +10 In Magazin: Jimmy Stanić - 6 Galerija

Jimmy Stanić u siječnju će navršiti 94 godine, još uvijek nastupa, objavljuje nove pjesme, a za svaki izlazak na pozornicu dobro pazi što će odjenuti. Supruga Barbara prati ga u stopu na svakom nastupu, a podijelili su uloge i kad su kućanski poslovi u pitanju. Kako to izgleda kad zajedno zapjeva ovaj bračni par, saznala je Julija Bačić Barać za In magazin.

Brabara i Jimmy Stanić vole se već više od 40 godina. On će u siječnju navršiti 94, a ona 87 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz TREBA TO ZNATI Iskusni šarmeri otkrili metode zavođenja: ''Išao sam na sažaljenje''!

''On meni pjeva više, ali sve manje zapravo znate nije nam više do pjevanja i nekih stvari'', iskreno govori Barbara. 

A kad god se Jimmyu ukaže prilika da izađe na pozornicu i zapjeva on ju ne propušta. Pazi pri tom na svaki detalj.

''Ja ću se truditi da me još slušate deset godina'', kaže Jimmy. 

A kako se odijevaju mladi kaže, ne sviđa mu se.

''Nisam zadovoljan. Vrijeme valjda jeans generacija. Sad je takvo vrijeme jeans hlače obučete koušulju, majicu i to je sve'', komentirao je Jimmy. 

Na predstavljanju Jimmyjevog novog albuma došli su ga podržati i kolege koji prate njegov rad već desetljećima.

''Znamo se jako dugo od naših početaka kada sam još na plesnjake zagrebačke odlazio, išao sam tamo gdje pjeva Jimmy jer sam ga volio slušati'', prisjetio se Miro Ungar. 

''Pa on je najpopularniji pjevač na svijetu u 94.godini, to je sjajno'', zaključila je Gabi Novak i dodala. 

''On je zaista čudesna pojava u ovoj čitavoj generaciji u ovom okružju hrvatske glazbene scene, ima dobru ženu koja ga njeguje, koja ga čuva. Vjerujem koliko je on pazio na sebe, ali žena je apsolutno stajala iz toga'', zaključila je Gabi. 

Kod bračnog para Stanić poslovi su jasno podijeljeni. Dobro se zna tko što radi.

''Ako treba nešto teško dignuti, naravno neću da mi pukne nekaj, ipak on ima čvršće kosti. Svaki dan idemo na plac i onda hodamo po placu, naravno da kupimo više nego kaj nam treba jer on jako voli kuhati,ja sam rekla, e pa kaj nisi kuhar'', priča Barbara. 

I s 93 pjeva, kuha, ali i vozi auto.

''On vozi, onda su mu produžili samo na godinu dana jer je stariji od 90 i poludio je, kak, pa ja znam voziti, pa naravno da znaš, ali takav je zakon moraš slušati'', priča Barbara, Jimmyjeva supruga. 

Veliki Jimmyev obožavatelj bio je i pokojni predsjednik Tuđman.

''On je kad je imao nekakvu prigodu ili rođendan, onda bi pozvao Barbaru i mene gore na Gornji grad pa smo malo sviruckali, razgovarali'', prisjetio se Jimmy. 

''Prolazi sve'' novi je CD Jimmya Stanića & Zagrebačke filharmonije, a on planira još novih albuma.

''Imamo već materijal za više ploča, ja imam materijal znate od koliko još od 30. godine materijal stoji i samo da počnemo snimati'', priča Jimmy. 

Ozbiljno se približio stotoj, ali od velikih planova ne odustaje. Zašto i bi kad mu na životnoj energiji mogu pozavidjeti i puno mlađi.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 8 Celebrity Ovo se čekalo! Kolinda u narodnoj nošnji ukrala show na utakmici Hrvatske i Kanade

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene