Odlazak u suzama

Tajlanđanka Wannapa sasvim iskreno otkrila tko joj je favorit u MasterChefu, a oproštajnim pismom sve je raznježila!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Masterchef - 1 In Magazin: Masterchef - 2 In Magazin: Masterchef - 3 In Magazin: Masterchef - 4 In Magazin: Masterchef - 5 In Magazin: Masterchef - 6 In Magazin: Masterchef - 7 In Magazin: Masterchef - 8 MasterChef ep 24 - 1 MasterChef ep 24 - 2 +8 MasterChef ep 24 - 3 Galerija

Wannapa Ponyon četvrta je natjecateljica koja je ispala iz MasterChefa. Tajlanđanka je prema sudu žirija najlošije replicirala jelo chefa Hrvoja Zirojevića te je u suzama napustila show, a od kolega se oprostila pismom koje ih je raznježilo.

Nakon što je plavi tim, u kojem je bila, izgubio u gastroduelu, Wannapa je u stres testu završila s Nikolom, Lukom i Lorom, a pred njih je postavljen izazov da repliciraju komplicirano jelo chefa Hrvoja Zirojevića.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Hit-video! Omiljeni trojac iz MasterChefa izgubio okladu pa nasmijao obožavatelje do suza: "Kakvi ste vi carevi!"

''Naravno, bilo je stresno, ali u redu, razmišljala sam o tome kako da dam sve od sebe'', rekla je. 

Žiri je smatrao da je njezino jelo bilo najlošije te joj je njezin mentor Damir priopćio da je za nju natjecanje završilo.

Danas nije bio tvoj dan. Doista mi je žao, ali jako, jako dobro si se borila. Svi ste se dobro borili. I siguran sam u tvoju budućnost'', rekao joj je Damir Tomljanović. 

''Sve što se događalo u kuhinji, svako jelo koje sam kuhala, dala sam sto posto od sebe. Iz svake greške sam učila. Da mogu vratiti vrijeme i nešto promijeniti, ne bi promijenila ništa jer su to sve bile lekcije'', rekla je. 

Wannapa nam je priznala kako neće odustati od sna da postane chefica u kuhinji.

''Jedan od najvažnijih planova je da naučim hrvatski jezik, naučiti pripremati hrvatska jela i upoznati sve okuse i željela bi prilagoditi svoj azijski stil hrvatskom'', rekla je. 

Prije ulaska u show najbolja jela su joj bila zagrebački odrezak i ćevapi, no u MasterChef kuhinji je otkrila i neke nove okuse koje je zavoljela.

''Najdraže hrvatsko jelo mi je brudet. Vrlo je ukusan i pun okusa, a proces kuhanja je fantastičan. Polako se kuha i moraš ga probavati i znati kada je pravo vrijeme da u njega ubaciš nešto. Sada ga zaista volim'', otkrila je. 

Kao favoritkinju u showu vidi Loru s kojom se sprijateljila joj na audicijskim emisijama, a od kolega iz MasterChefa se oprostila pismom.

''Kada završite s ovim natjecanjem, nemojte me zaboraviti kontaktirati. Voljela bih da se svi nađemo i sjednemo na miru. Možemo zajedno popiti piće. Volim vas sve. Do skorog susreta, Wannapa.''. 

''Ljudi, nastavite gledati hrvatski MasterChef jer vas očekuje mnogo neočekivanih situacija'', poručila je Wannapa. 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene