Startaj Hrvatska

Vrtlog emocija uoči finala treće sezone jedinstvenog projekta: Tko će odnijeti titulu hit-proizvoda 2022.?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Startaj Hrvatska - 7 In Magazin: Startaj Hrvatska - 1 In Magazin: Startaj Hrvatska - 2 In Magazin: Startaj Hrvatska - 3 In Magazin: Startaj Hrvatska - 4 In Magazin: Startaj Hrvatska - 5 In Magazin: Startaj Hrvatska - 6 In Magazin: Startaj Hrvatska - 8 In Magazin: Startaj Hrvatska - 9 +0 In Magazin: Startaj Hrvatska - 10 Galerija

Treća sezona jedinstvenog projekta Nove TV i Spara Hrvatska, Startaj Hrvatska, došla je do svojeg vrhunca. Ove nedjelje gledat ćemo finalnu epizodu emisije i saznati tko će od poduzetnika potpisati ugovor sa Sparom, a tko se istaknuo i postao hit proizvod 2022. Kandidati su otkrili kakve su emocije uoči finala.

Vrtlog emocija, proširivanje proizvodnih kapaciteta i poštovanje rokova isporuke - obilježili su protekle mjesece kandidatima projekta Startaj Hrvatska. Sada je na redu finale treće sezone jer saznat ćemo koji je od 8 proizvoda hit proizvod 2022.!
 
"Bilo je prekrasno zapravo na kraju kad pogledamo. Puno toga smo naučili. Ali evo bliži se kraj i nadamo se najboljem", kaže Marko Antolić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Startaj Hrvatska - 1 Startaj Hrvatska Upoznajte Martinu koja proizvodi nutritivno bogate grickalice za prste polizati!

"Ovaj projekat definitivno je testirao naše krajnje granice i bio je jako dobro mjerilo i pokazatelj gdje su nam naše stvarne mogućnosti, koliko zapravo možemo što sami, a koliko znači imati pravoga partnera", ističe Josip Perković.

Financijski su riskirali, jedni su proširili proizvodne kapacitete za 50 posto, drugi su cijeli pogon prebacili u Zagreb prvi put. Ali znali su dobro - tko ne riskira, ne profitira.

"Tko želi nađe način tako da treba se borit, gledat naprijed", smatra Miroslav Vuković.

"Ovo je fenomenalna i ogromna prilika za sve ljude koji vjeruju da imaju dobru ideju i koji su spremni preuzeti rizik, a mislim da ima jako puno takvih u Hrvatskoj", govori Ivan Borac.

"U biti smo se naučili USUDIT!" kaže Mario Goreta.

Usuditi se kada znate da iza vas stoje oni koji će vas poduprijeti. Redizajn ambalaže proizvoda, savjeti oko deklaracije, pomoć vrhunskih stručnjaka - samo su dio onoga što je poduzetnicima donio jedinstven projekt Nove TV i Spara Hrvatska.

"Puno smo analiza napravili na proizvodu što bi mi trebali analizirat na našem proizvodu i što je važno kupcima za istaknut i možda nekako najviše što još uvijek učimo je kakav je marketing, što je sve potrebno za jedan proizvod koji dolazi", priča Maja Lazić.

"Ovaj život iza kamera znači snimanja, ljudi, cijeli backup, cijela mašinerija koja stoji iza ovoga stvarno mi je drago da sam to vidjela iz prve ruke", govor Martina Gilja.

Njihovi proizvodi dospjeli su na police velikog trgovačkog lanca, a njih, male poduzetnike, projekt je promijenio kao osobe.

"U poslovanju uvijek treba znat kad treba stat na loptu, malo se smirit, udahnut i krenut dalje jer jedino na taj način svi problemi i prepreke mogu rješavat", smatra Tina Popović.

"Shvatili smo da smo postali puno prodorniji, puno hrabriji i da nema te prepreke preko koje mi ne možemo proć", ističe Tea Bogdan.

"Iz svega ovoga želim naučiti i još više vjerovati u sebe, u nas, u sve što možemo napraviti u trenutku kad smo zajedno i kad gledamo prema naprijed", kaže Marija Antunović.

Zato ove nedjelje u 16 sati ne propustite saznati tko je odnio titulu hit-proizvoda treće sezone, a danas od 18 sati u drugom Facebook liveu pridružite se našoj Miji Kovačić i kandidatima koji će otvoreno govoriti o iskustvu u projektu Startaj Hrvatska.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene