Puna energije

Severina: 'Da sam završila fakultet ne bi ovo radila'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina je objavila prvu zajedničku fotografiju s Igorom Kojićem i napokon progovorila o ljubavi. Pokazala je svoje zaigrano lice, a bilo je mjesta i za šalu.

Severinu punu zaigrane energije, kakvu do sada još niste vidjeli, pogledajte u prilogu inMagazina! Nije se propustila ni našaliti s kolegicom pjevačicom Jelenom Rozgom gdje ju je u šali imitirala.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova 2014. U Novu uz domaće zvijezde - evo gdje se skriva odlična zabava!

Znaš šta, sad kad dođu ovi novinari, onda će me pitat jel imam momka! Ja sam naučila do mlađih kolegica da zbog posla i karijere nije uopće dobro reć jel imaš momka ili nemaš, al ja ću njima samo kazat da sam ja sritno zaljubljena. Jel može? E, tako! E, i to, heh!', Seve je imitirala kolegicu Rozgu.

Severina EKSKLUZIVNO: 'On je moćan, snažan, mlad i izdržljiv

No našalila se i na svoj račun jer je posljednjih dana novinari iz cijele regije opsjedaju pitanjima o njezinoj novoj ljubavnoj vezi s Igorom Kojićem, sportskim menadžerom iz Srbije. Ako je suditi prema izrazito pozitivnoj energiji koju isijava lijepa Splićanka, čini se da je ipak zaljubljena do ušiju. Na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju sa zagonetnim mladićem kojem se nazire samo pola lica a mnogi nagađaju da se radi upravo o njezinoj novoj ljubavi.

'Al ko mi je kriv. Da sam završila fakultet ne bi ovo radila, radila bi za plaću lipo, ovako se moram glupirat', kaže Seve a cijeli nastavak intervjua pogledajte u prilogu inMagazina. Je li sve istina ili se Severina samo dobro zabavlja, saznat ćemo uskoro

 

#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene