Imamo izjavu

NAPOKON Severina progovorila o trudnoći! Imamo i Igorovu izjavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odabranik njezina srca Igor Kojić prvi je put progovorio za medije i otkrio kako će proslaviti godišnjicu svoje ljubavne romance.

'Nisam trudna, kad budem, znat ćete!' Demantirala je Severina glasine da je ponovno u blaženom stanju a koje su krenule nakon što je na fotografijama pokazala trbuščić. Odabranik njezina srca Igor Kojić prvi je put progovorio za medije i otkrio kako će proslaviti godišnjicu svoje ljubavne romance.

Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Nakon spektakularnog vjenčanja prošle godine Severina je rijetko davala intervjue pa su se informacije o njezinu ljubavnom životu iščitavale s fotografija na društvenim mrežama. Krenula su tako i šuškanja da je ponovno trudna, nakon što se na nekim fotografijama nazirao trudnički trbuščić.

Hoće li i kada jedna od najvećih zvijezda regije svojem suprugu podariti sina ili kćer, kaže, zapisano je samo u zvijezdama.

Što Severina i Igor imaju za reći, pogledajte u prilogu IN magazina

OVDJE pročitajte sve o navodno velikoj svađi Severine i Igora.




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene