Beskrajna ljubav

Sandra Perković o najvažnijoj osobi u životu: "Njezina negativna kritika jako bi me povrijedila"

Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Iva Leko (Foto: Instagram) +0 Severina (FOTO: Instagram) Galerija

Sandra Perković progovorila je o svojoj majci. Isto su na Majčin dan napravile i Severina, Iva Leko, Branka Krstulović...

Jučer je bio Majčin dan, dan posvećen ženama koje najviše volimo. Tom prigodom i domaće zvijezde progovorile su o svojim majkama. Teško je riječima izraziti ljubav koju osjećamo prema majci, ali naše poznate dame ipak su dirljivim posvetama na društvenim mrežama ovog vikenda svojim majkama pokušale reći koliko su nezamjenjive. Bezuvjetnu ljubav prema najvažnijoj ženi u svom životu iskazala je i Severina, koja se prisjetila svojih prvih dana uz majku Anu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Severina (FOTO: Instagram) Severina (FOTO: Instagram)

Naša zlatna atletičarka Sandra Perković priznala je kako joj je majka Vesna upravo najveći vjetar u leđa, koji je gura u nove pobjede. "Ja imam jednu osobu kojoj sam ja odgovorna, a to je Vesna Perković, moja majka. Njezina negativna kritika mene bi jako povrijedila, ali zato ja nju dovoljno poznajem, kao i ona mene, i ona razumije moje potrebe. Kad ona nešto odobri, meni ne može nikakav medij niti ijedan čovjek išta prigovoriti", priča Perković.

Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Dok nas uče prvim koracima, riječima i postavljaju nas na noge, naše majke prenose nam mudrosti koje nas vječno prate. A sve kako kako bismo što jači kročili kroz život. "Da budem svoja, da se ne povodim ni za kim drugim, za nečime što mi netko govori, da uvijek imam svoje mišljenje", otkrila je Iva Leko. "Ja sve ono što sam možda zamjerala svojoj mami vidim da ponavljam, ali valjda je to normalno jer gledaš i uzor ti je mama uvijek u životu i zapravo je to dobro", priča Branka Krstulović.

Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram)

Popustljive, stroge, zahtjevne ili nježne, majke su one koje na kraju dana svima budu stijena. I htjeli to ili ne, nalikujemo na njih više nego što mislimo. Za Maju Šuput uzor je samo jedan – njezina majka. "Imali smo puno problema u životu, ne ja i ona, nego, znaš, život ti nosi uspone i padove, a ona je bez obzira na dan koji je možda bio i loš, završila ga s osmijehom na licu jača nego ikad. To je za mene fighter i žena", prisjetila se Šuput.

Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram)

Što su još otkrile naše poznate dame, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene