Bit će to za pamćenje!

Psihomodo pop ima posebnu poslasticu za svoj 40. rođendan: "To je sad popularno, htjeli smo radit 19 dana pa smo se predomislili..."

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Psihomodo pop - 6 In Magazin: Psihomodo pop - 5 In Magazin: Psihomodo pop - 4 In Magazin: Psihomodo pop - 3 In Magazin: Psihomodo pop - 2 +0 In Magazin: Psihomodo pop - 1 Galerija

Davor Gobac jedan je od onih koji vas osvoje svojom energijom čim uđu u prostoriju. Neposrednošću i zaraznim humorom zrači otkad je na pozornici, a to je velikih 40 godina. Povodom obljetnice osnutka Psihomodo popa, ovaj se glazbenik s Doroteom Filipaj za IN Magazin prisjetio svojih prvih koraka na pozornici.

Četrdeset je godina prošlo od osnutka Psihomodo popa, a čak i Davora Gopca iznenađuje ta impozantna brojka.

"U jednu ruku si sretan, gle doživjeli smo 40 godina, a u drugu, pa koliko ja onda imam. Ali dobro, idemo dalje", zaključio je Davor.

Od malih je nogu znao što želi. S 13 je osnovao bend Klinske pomore i pokušao potpisati ugovor s nekadašnjim Jugotonom. To mu je uspjelo, no tek mnogo godina nakon toga.

"Niš ne znaš, samo si oduševljen svime oko sebe. Tak sam ja bil, ko muha bez glave. Ali kad sam se prvi put popeo na pozornicu, na stage, ja sam odlijepio. Ne sjećam se ni jedne sekunde", otkrio je.

I dalje je jako rasplesan na nastupima, kako ga služe kukovi?

"Dobro me služe, ako vi to nazivate plesom, ja ću biti počašćen. Pa sigurno imam neki scenski nastup. Odem malo vježbat ujutro, pol vure, sad su ove ozbiljnije godine pa moraš malo", priznao je.

Kako bi proslavili jubilej, Gobac i dečki kreću na veliku turneju.

"Svirat ćemo neke veće dvorane u gradovima. U Karlovcu mom rodnom, sviramo u 4. mjesecu negdje dvoranu, onda idemo na more pa ćemo svirat Split i svirat će se Arena u 10. mjesecu u Zagrebu. Da, ovo je prvi put da će Psihomodo pop svirati u Areni. Sad je popularno pa smo i mi. Htjeli smo raditi 19 dana pa smo se predomislili, radit ćemo samo jedan", najavio je.

Nedavno je i njegov sin imao nastup u Areni, bio je predgrupa Goranu Baretu sa svojom grupom Donkey Hot, a Davor ga je gledao u publici.

"Kaj gledo, snimao. Bili su odlični, dosta dugo su svirali i baš su mi se svidjeli. Imamo neke dodirne točke, isti je ti, nije isti ja, nego sam mu ja tata", zaključio je.

"Vjerujem u čuda" novi je album Psihomodo popa, koji ćemo imati priliku čuti prije ljeta, a čini se da Davor i ekipa ne planiraju uskoro stati.

"To je moj posao, moja ljubav. Bend je uvijek na prvom mjestu. Radil sam ja svašta u životu, emisije i serije i svašta. Ali bend mi je uvijek bio nešto što je stalno", kaže Davor.

Ponosno nose titulu jednog od najdugovječnijih hrvatskih rock bendova, a 40 godina uspjeha svjedoči tomu da dobri stari rock and roll nije mrtav!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 +26 Princ William i Kate Middleton Celebrity Iz palače stižu nove vijesti o zdravstvenom stanju Kate Middleton nakon što je princ William zabrinuo javnost svojim posljednjim potezom

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 +22 Saša Lozar Celebrity Saša Lozar se oglasio nakon debakla na Dori, evo kako je komentirao svoje zadnje mjesto: "Nema filozofije"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene