Dugo su zajedno

Još jedan ljubavno-glazbeni par na našoj sceni, upoznajte Eni i Vjeku i saznajte po čemu su posebni

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 4 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 3 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 2 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 1 Eni Jurišić - 2 Eni Jurišić - 1 +0 Vjeko Ključarić Galerija

Još jedan ljubavni par na našoj glazbenoj sceni čine mladi glazbenici Eni Jurišić i Vjeko Ključarić i pravi su primjer da ljubav i posao mogu ići zajedno. Eni je kći poznate riječke pjevačice, a ovaj simpatični dvojac otkrio još zanimljivosti o sebi ekipi IN magazina.

Ovaj par u vezi je već pet godina. Zaljubili su se u jednom glazbenom showu i vrlo brzo nakon toga snimili duet "Prije nego nestane". Oni su Eni Jurišić i Vjeko Ključarić i sjajno se nadopunjuju i na pozornici i izvan nje.

Nakon prvog zajedničkog singla s kojim su vrlo brzo osvojili publiku, mnogi su se pitali hoće li nastaviti zajedno snimati pjesme.

"Svi su mislili sad će oni raditi samo duete, ali zapravo svatko ima svoje singlove. Ja mislim da ne treba previše kalkulirati, nekakve velike planove raditi", zaključio je Vjeko.

Pogledaj i ovo Event časopisa Hello voli ga i mlado i staro! Petar Grašo najavio novo poglavlje u životu: ''Ja se osjećam zaista bolje i prpošnije nego ikad, spremniji za puno ideja i za neki život koji me čeka!''

"Zapravo svatko radi svoje pjesme i nekako idemo u solo vode, ali taj duet, jednostavno mu nismo mogli reći ne", priznala je Eni.

Eni je prije nekoliko dana objavila novu pjesmu "Gubim dah", a osim dečka najveća potpora, ali i kritičarka joj je mama Jozefina Jurišić, jedna od pjevačica kultne riječke Grupe 777, koja je na vrhuncu slave bila u osamdesetima.

"Ona mi je zapravo najveća inspiracija koliko voli glazbu i cijeli se život bavi time. Ona mi je najveća inspiracija po tom pitanju i s njom sam otpjevala prvu pjesmu u životu", otkrila je Eni.

Vjeko se priprema za svoj prvi nastup na Zagrebačkom festivalu, a puno je vremena prošlo i od njihova zadnjeg nastupa.

"Mi stvarno imamo tu sreću da smo napravili koncert u HNK-u Šibenik. To nam je bio jedini koncert nakon ljeta, bila je jedna jako lijepa intimna atmosfera", prisjetio se Vjeko.

Mjesecima ne nastupaju, ali zato su kao i mnogi drugi u karanteni stekli neke nove vještine.

"Moram priznati da je Vjeko naučio jako dobro kuhati, a zapravo bih možda ja trebala", našalila se Eni.

Vjeko je bolji kuhar, a kad je pjevanje u pitanju, tu je, čini se, neriješeno.

"Eni je bolja u frljama, ja to ne znam. A ja sam bolji u rašpama", zaključio je Vjeko.

"Definitivno je od mene hrabriji, opušteniji i više voli improvizirati", smatra Eni.

Solo ili u duetu, kako god nastavili svoj glazbeni put, njihovo vrijeme, sigurni smo, tek dolazi.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene