Godina promjena

Povratak staroj ljubavi nakon razvoda: Naša glazbenica vratila se tamo gdje je i započela svoju priču!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Mijatović - 1 Lea Mijatović - 2 Lea Mijatović - 3 Lea Mijatović Lea Mijatović - 3 Lea Mijatović Lea Mijatović izdala prvi album - 11 Lea Mijatović i Andrej Šepčić (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Lea Mijatović (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell) Lea Mijatović (Foto: PR) +3 Lea Mijatović Galerija

Godina je ovo promjena za Leu Mijatović. Nakon razvoda, sada je i na glazbenom planu uslijedila prekretnica. Vratila se Teškoj industriji, s kojom je i započela svoju rock priču. I to baš u godini u kojoj će kultni bend proslaviti 50. obljetnicu. Što nam sve pripremaju, otkrili su Ani Veli za In maghazin.

Nakon što je u ožujku počela svoju solo karijeru u ljubavnom životu, Lea Mijatović u glazbenim je vodama krenula u novom - starom smjeru. Nakon šest godina u solo vodama ponovno se vratila u Tešku industriju.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretna u ljubavi LEA KONAČNO POKAZALA DEČKA Napustila slavni bend pa sada putuje s Andrejem!

''Ja bih rekla, okružena sam dobrom, starom familijom jer kao da nisam dugo vidjela svoju obitelj i ponovno smo na okupu, žarimo, radimo ono što volimo, uživamu u glazbi i planiramo puno stvari'', rekla je Lea. 

''Nakon 6 godina smo napravili probu, ja sam imao takvu tremz jer smo trebali ići na jednu motorijadu u BiH, i rekoh ako proba ne prođe dobro, ne znam kako će to izgledati. Međutim, kao da tih šest godina nije ni postojalo, nego kao da se nismo vidjeli par dana, pa idemo malo obnoviti repertoar. Znači, to govori da se radi o jednoj izuzetnoj glazbenivi koja plijeni i glasom, a i stasom'', govori Ivica Propadalo. 

''Očito nismo rekli sve što smo imali za reći i stvarno mislim da imamo još puno toga lijepoga za reći, za otpjevati, za odsvirati i ja sam presretna da sam ponovno dio ove ekipe. Uvijek je tu bila uzajamna podrška, i s jedne i s druge strane, pratili smo rad, i ja njihov, i oni moji, i uvijek je tu postojao kontakt i posao se samo nastavio'', priča Lea. 

''Ono što smo radili s njom i albumi koje smo napravili su posebni'', kaže Ivica. 

I dok je u solo karijeri bila sklona popu, zadnjom solo pjesmom, koja je izašla netom nakon što se razvela u ožujku, najavila je povratak žešćem zvuku.

Nova - stara pjevačica vratila se tik pred obilježavanje pedesete obljetnice kultnog benda.

''Mislim da se vrlo malo bendova može pohvaliti da slavi 50 godina djelovanja'', zaključio je Ivica. 

Frontmen i basist benda otkriva nam i kako će u sklopu proslave pola stoljeća teških nota izaći i monografija benda koju piše Zlatko Gall.

Sigurni smo da će Lea dati bendu neku novu energiju, a planova im, koliko čujemo, ne nedostaje.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene