svečano otvorenje

Što se dogodi kad Plenković i Milanović zaglave u liftu? Odnos premijera i predsjednika postala tema predstave!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković - 5 Domagoj Ivanković - 4 Domagoj Ivanković - 3 Domagoj Ivanković - 2 Domagoj Ivanković - 1 Domagoj Ivanković - 3 Domagoj Ivanković - 2 Domagoj Ivanković - 1 In Magazin: Domagoj Ivanković In Magazin: Domagoj Ivanković - 4 +14 In Magazin: Domagoj Ivanković - 3 Galerija

Politički ring seli se na kazališne daske. Odnosom premijera i predsjednika bavi se i predstava Tvrda kohabitacija. Kako je bilo uskočiti u uloge ovih državnika te očekuju li njihov dolazak na premijeru, glavni glumci, koje imamo priliku gledati i u Kumovima, podijelili su s našom Dijanom Kardum za In magazin.

Andrej Plenković i Zoran Milanović pokazat će kako izgleda tvrda kohabitacija. Zapravo, na kazališnim daskama će to za njih napraviti Domagoj Janković u ulozi premijera te Domagoj Ivanković u ulozi predsjednika.

''Ja u predstavi igram Zorana Milanovića, kolega Lovre igra mog asistenta Bornu i još ostalih 25 likova ili koliko ih već ima jer je jako talentiran...Radi se o predstavi zapravo gdje Zoran Milanović i Andrej Plenković idu otvarati lift u Svetu nedjelju i tamo se dogodi trotočje.'', kaže Domagoj Ivanković. 

Svečano otvorenje jednog lifta u Svetoj Nedelji, financiranog sredstvima Europske unije postaje događaj koji Andrej i Zoran naprosto nisu mogli izbjeći. Dapače, protokol zahtijeva da zajedno uđu u lift. Međutim, iz nekog razloga lift je usred vožnje stao i njih su dvojica u njemu zapeli…Uskočiti u ulogu ovih političara, ali i njihovih asistenata, kaže, bilo je prilično zanimljivo.

Na predstavi se radilo dulje od godinu dana, međutim, nisu očekivali da će se premijera poklopiti s datumom održavanja izbora.

Predstava će prvo biti izvedena u mjestu radnje Svetoj Nedelji 4. travnja, dan poslije u Rijeci. Dok je zagrebačka premijera 8. travnja. A glumci se nadaju da će u prvim redovima vidjeti i one koji su predstavu nadahnuli.

Nakon toga plan je obići cijelu Hrvatsku.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Camilla - 2 Kraljica Camilla - 1 Kraljica Camilla - 3 Kraljica Camilla - 4 +26 Kraljica Camilla - 5 Celebrity Kraljica Camilla oglasila se prvi put o stanju Kate Middleton i otkrila nove detalje kako se osjeća: "Znam da je ona..."

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ines Trocchia - 14 Ines Trocchia - 13 Ines Trocchia - 11 Ines Trocchia - 12 +10 Ines Trocchia - 10 Zanimljivosti Ljepotica iz našeg susjedstva našla se pod bizarnim optužbama zbog izgleda: "Meni je to potpuna ludost!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene