Goran o Tatjani

'Skupa smo od njezine 18-te, bilo je dobrih i loših dana, najbolji smo prijatelji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najuspješniji hrvatski tenisač u povijesti, osvajač Wimbledona Goran Ivanišević, svojim je humorom i karizmom često tjerao na smijeh sve ljubitelje tenisa.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

U ekskluzivnom intervjuu za In Magazin prvi put otvoreno je progovorio o nekim stvarima. Goran nam je ispričao sve o svojim najvećim biserima, 'podvalama' koje je smiještao kolegama, okladama s turnira, ali i intimnijim stvarima - o braku sa suprugom, manekenkom Tatjanom Dragović, i odrastanju njihove djece.

>> Zgodne Fanine prijateljice - E to je party na kojem bi rado bili!

'Bilo je puno mojih bisera, ali možda je najveći onaj kada sam razbio sve rekete u Brightonu, i nisam mogao nastaviti meč, što se nije dogodilo u povijesti tenisa. Morao sam predati meč zbog nedostatka tenskih rekvizita. To se i dan danas prepričava, to je ipak remek djelo jednog teniskog poluluđaka', prepričao je Goran.

Danas uživa u obiteljskom životu, sa suprugom Tatjanom Dragović ima dvoje djece, Amber Mariju i sina Emanuela.

'Mi smo skupa od njezine 18-te godine, mi smo najbolji prijatelji, i to je najvažnije, to prijateljstvo. Bilo je i loših i dobrih i svakakvih trenutaka, ali ostali smo najbolji prijatelji i uvijek će tako biti. Podrška smo jedno drugom, bez obzira kako neki ljudi i navijali da ne bude tako i svašta radili. Bila je uz mene kad mi je bilo najteže, kad se s nekim vežeš, to je doživotno', ispričao je Ivanišević.

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene