Vrtlog emocija!

Od pisama i slika najmilijih pa do onih nezgodnih iznenađenja: Evo kako je izgledao prošli tjedan u Survivoru!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Survivor - 2 In Magazin: Survivor - 3 In Magazin: Survivor - 4 In Magazin: Survivor - 5 In Magazin: Survivor - 6 In Magazin: Survivor - 7 In Magazin: Survivor - 3 In Magazin: Survivor - 4 In Magazin: Survivor - 5 In Magazin: Survivor - 6 +19 Survivor - 5 Galerija

Od lijepih iznenađenja u obliku slika i pisama obitelji pa sve do onih neugodnih, poput odluke da bude četiri duelista - protekli je tjedan bio pravi vrtlog emocija za kandidate Survivora.

Vrtlog emocija najbolji je opis prošlotjedne atmosfere u Survivoru. Kandidati su dobili informaciju da ih čeka veliko iznenađenje. Naime, dobili su pisma i slike svojih najmilijih.

Pogledaj i ovo Jelena Perković, Survivor - 2 Upoznajte atraktivnu Jelenu! Na Instagramu već uživa veliku popularnost, a sada je stigla i na naše male ekrane: "Spremna sam dati sve od sebe!"

Crvenom timu riječi podrške dale su snagu da nastave dalje. Na posljednjem prošlotjednom poligonu, nakon gotovo dva tjedna gubljenja u igrama, pošlo im je za rukom pobijediti plavi tim s rezultatom pet naprema tri. Plavi tim nekoga će morati poslati u duel.

Nataša je osvojila ogrlicu osobnog imuniteta, koja joj je omogućila da odabere osobu koja će direktno ići u duel, osim Nikoline. Svoju je odluku priopćila na plemenskom vijeću.

No, još je jedno pravilo uvedeno. Plavi nisu smjeli glasati za spol koji je manji za dva člana. Omjer između muškaraca i žena je 6:4, dakle dečki su zaštićeni.

Pravo biranja duelista imala je i Marina.

Prvi put u Survivoru imali smo četiri duelista.

Jelena, 25-godišnja magistrica kineziologije iz Zagreba, napušta Survivor.

Ispred nas su novi tjedan i novi izazovi. Pratite Survivor već večeras u 22:15!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene