Plastično više nije fantastično

Zašto su pojedine holivudske zvijezde prestale koristiti botoks te zbog čega ljepota može biti i opasna?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Novi trendovi u Hollywoodu - 4 In Magazin: Novi trendovi u Hollywoodu - 1 In Magazin: Novi trendovi u Hollywoodu - 2 In Magazin: Novi trendovi u Hollywoodu - 3 In Magazin: Novi trendovi u Hollywoodu - 5 In Magazin: Novi trendovi u Hollywoodu - 6 In Magazin: Novi trendovi u Hollywoodu - 7 In Magazin: Novi trendovi u Hollywoodu - 8 In Magazin: Novi trendovi u Hollywoodu - 9 Julia Roberts i George Clooney - 3 +21 Monica Bellucci Galerija

Većina ljudi u današnje vrijeme na sebi želi mijenjati gotovo sve pa plastični kirurzi imaju pune ruke posla. Različite korekcije na tijelu želje su klijenata koji žele izgledati katkad i suviše savršeno. Pogledajte najnovije trendove u svijetu plastične kirurgije koji su napokon počeli njegovati prirodan izgleda jer jednom kada odete ''pod nož'', povratka više nema.

Nakon što smo godinama ljubomorno gledali u neprirodno savršena isklesana tijela i besprijekoran izgled lica s naslovnica, plastično je napokon prestalo biti fantastično. Predimenzionirana gornja usna, minijaturan nos i prenaglašeni obrazi više nisu u trendu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pretjerale One su svojim izgledom izazvale zgražanje!

''Pojavili su se neki novi tretmani i sve je više boljih i stručnijih doktora. To je vrlo važno. I u bliskoj budućnosti očekujemo puno promjena'', govori kirurg Hayri Hortoglu. 

Ako se ikad isplatilo vježbati, pravilno hraniti te paziti na prirodan način izgleda, onda je to danas. Glumačke zvijezde poput Nicole Kidman ili prijateljice Courtney Cox javno su priznale kako su zažalile što su godinama koristile botox te da ga već duže vrijeme ne koriste.

Donatella Versace, sestra preminulog kralja mode Giannija Versacea, stari izgled više ne može vratiti. Nakon što je Jennifer Gray, koje se sjećamo iz kultnog filma Prljavi ples, otišla pod nož i operirala nos, zbog svojeg novog i neprepoznatljivog izgleda godinama nije dobivala konkretne filmske uloge.

Pojedini američki kirurzi smatraju kako bi trebala postojati dobna granica za odlazak pod nož jer danas djevojčice jedva čekaju kako bi im roditelji sa 16 godina poklonili pokoju plastičnu operaciju.

''Po mom mišljenju, 20 ili 21 godina je u redu za napraviti neke male stvari. Ili ako imate neke očite ožiljke, korigirati ih dok ste mlađi. Ali onda je potrebno da vam roditelji objasne koji efekt to može imati na mlađe ljude. Ali velike promjene raditi, poput onih koje je napravila Kylie Jenner, to ne'', govori Hayri Hortoglu.

Riječ je o najmlađoj pripadnici klana Kardashian-Jenner, najmlađoj američkoj milijarderki koja je sa 16 godina prvo povećala usne. Međutim, one su bile tek početak njezine danas potpune transformacije.

Da su godine doista samo broj, najbolji su primjer glumice Julia Roberts, Sharon Stone i Monica Bellucci, koje, i ako čine nešto na svojem licu, onda to čine umjereno i neprimjetno.

Uostalom, što god radili, nikada nećete izgledati poput Kylie Jenner ili Kim Kardashian jer ni one na kraju krajeva tako ne izgledaju.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene