ovo nismo znali o njoj!

Domenica odgovarala na škakljiva pitanja pa otkrila da ipak nije tako sramežljiva kako se čini na prvu!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela +14 Domenica Žuvela Galerija

U današnjim Paprenim kuglicama gostuje Velolučanka zaraznog osmijeha Domenica Žuvela. Čini se da samozatajna pjevačica ipak nije tako sramežljiva kao što se čini na prvu pa je, odgovarajući na škakljiva pitanja, otkrila brojne detalje koje o njoj nismo znali.

U novim Paprenim kuglicama Davora Garića gostuje Velolučanka zaraznog osmijeha Domenica Žuvela. Čini se da samozatajna pjevačica ipak nije tako sramežljiva kao što se čini na prvu pa je odgovarajući na škakljiva pitanja otkrila brojne detalje koje nismo znali o njoj. Paprene kuglice donosi naš Davor Garić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Domenica - 1 velika motivacija Događaj koji Domenica planira za osam godina privlači sve više pažnje: ''Dala sam si jedan cilj do kojeg želim doći''

Bi li mogla biti u vezi s muškarcem koji ne želi gužvati plahte prije braka?

''Ne. Kratko i jasno – ne'', iskrena je bila Domenica. 

Bi li mogla oprostiti i zaboraviti partnerovu nevjeru?

''Nikad pa ni tad. Vjerojatno bih mogla oprostiti, ali i to je jako upitno, ali ova škorpionska narav da zaboravim, to se ne može dogoditi ni da se rodim još tri puta, ma 100 puta'', sigurna je Domenica. 

Za koliko novca bi pozirala s dečkom za naslovnicu nekog slavnog časopisa?

''Al mislim da se ne bih slikala za naslovnicu, ne treba mi to, ne znam, ali ako nudiš nešto izvanredno što se ne odbija, mogla bih probati…'', rekla je Domenica. 

Što bi savjetovala prijateljici da ti povjeri da ju je na luksuznu jahtu pozvao 40 godina stariji multimilijarder?

''Znam šta bih ja napravila – pa ne bih išla. Nije mi jahta nešto. Ali da bih voljela imati svoj kaić, to svi već znaju, tako da bih je ja odvela na svoj kaić'', odgovorila je Domenica. 

Pitanja za odgovore ''NI ZA ŽIVU GLAVU'' ILI ''PA MOGLA BIH PROBAT''

Jela od puževa, žaba, crva ili zmija? - Ni za živu glavu

Skok s padobranom? - Ni za živu glavu

Toples kupanje na Proizdu? - Moja najdraža plaža na otočiću Proizdu je 2007. postala nudistička plaža, tako da sam imala par puta da su me ljudi napali zašto sam u kostimu. Tako da se baš ne bih na Proizdu razgolitila, ali negdje u Brazilu bih mogla.

U živom se blatu utapaju Tonči i Vjekoslava Huljić, a ti stigneš spasiti samo jednog, koga ćeš spasiti?

''Definitivno Vjekoslavu jer bi se Tonči spasio sam, ne bih ga ja morala spašavati'', zaključila je sigurno Domenica. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 4 +27 Larisa Lipovac Navojec - 3 Celebrity Larisa Lipovac Navojec nakon dugo vremena u javnom izlasku s partnerom, nemamo ih često priliku vidjeti zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene