koncert ove subote!

Igor Mešin ponosan je jer je dio priče ''Želim život'' gotovo od samih početaka: ''Ako sam ikoga motivirao da se registrira u Registru, drago mi je''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: koncert In Magazin: koncert In Magazin: koncert In Magazin: koncert In Magazin: koncert In Magazin: koncert Koncert Ana Rukavina - Želim život Želim život In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 2 In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 3 +19 In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 4 Galerija

Ove subote vas na Trgu bana Jelačića očekuje 18. po redu koncert ''Želim život'' u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV, na kojem će vas zabavljati mnoge glazbene zvijezde. Ako ne možete biti uživo s nama, koncert možete pratiti od 21:15 na Novoj TV i našim online platformama te već sada pozivom na humanitarni broj 060 9000 pomoći da se san Ane Rukavine nastavi.

 Nakon tri godine pauze zbog koronavirusa, tradicionalni koncert ''Želim život'' vraća se na glavni zagrebački trg. Vrhunac je to humanitarne akcije za Zakladu Ana Rukavina, gdje se okupe i brojne poznate osobe koje će u našem call centru dočekati domaćini Marija Miholjek, Petar Pereža, Mia Kovačić i Igor Mešin.

''Mia i ja moramo biti prvenstveno simpatični i dobri domaćini svim tim poznatim facama i motivirati ih da što bolje razgovaraju s ljudima na telefon i prikupe što više poziva'', kaže Igor Mešin. 

''Jedva čekam da krenemo i da taj prijenos uživo bude savršenstvo i da taj rezultat kasnije, ta prikupljena sredstva budu ta kruna te jedne zajedničke ljubavi i energije i ovim putem još jednom zahvaljujem i Zakladi i gospođi Mariji koji su ustrajali u tome da taj Anin san živi vječno'', rekla je Mia Kovačić. 

Zahvaljujući radu Zaklade Ana Rukavina, do danas je 167 teško oboljelih ljudi dobilo nadu za spas života iz Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, u koji se dosad upisalo više od 63 tisuće ljudi.

''Ja sam jako ponosan što sam dio te priče skoro od samog početka i što sudjelujem u tome i na neki mali način, jedini mogući na koji ja mogu, dajem mali obol toj akciji. Nadam se da sam malo pomogao i ako sam ikoga motivirao da se registrira u Registru, drago mi je'', rekao je Igor Mešin. 

''Odrađivat ćemo zapravo one nešto lakše teme oko Božića, ukrašavanja domova, želja, sumirat ćemo i godinu koje je polako na odlasku i tu se veselim upitati neke ljude neke određene stvari, ali naravno pričat ćemo i o malo težim stvarima koje se odnose na bolest i ozdravljenje, ali mislim da je to sve jako bitno spominjati zato što jedino tako možemo osvijestiti ljude da se prijave i upišu u Registar'', dodala je Mia Kovačić. 

Humanitarna akcija ''Želim život'' ove godine prvi put traje dva mjeseca, a humanitarni broj Zaklade Ana Rukavina 060 9000 otvoren je do 31. prosinca.

''Dragi svi, ove subote svi na Trg bana Jelačića, ako niste u mogućnosti onda pred male ekrane. Pratite nas, bit ćemo zabavni i humanitarni, ali već sada možete zvati broj telefona 060 9000. Odmah na telefone'', poručio je Igor Mešin.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene