nada za spas života!

Pridružite nam se ove subote na humanitarnom koncertu ''Želim život'' na Trgu bana Jelačića!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ana Rukavina - 1 In Magazin: Ana Rukavina - 2 In Magazin: Ana Rukavina - 3 In Magazin: Ana Rukavina - 4 In Magazin: Ana Rukavina - 5 In Magazin: Ana Rukavina - 6 Koncert Ana Rukavina - Želim život In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 5 In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 4 In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 3 +3 In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 2 Galerija

Pozivamo vas da nam se ove subote, uživo na Trgu bana Jelačića ili uz Novu TV i naše online platforme, pridružite na tradicionalnom koncertu ''Želim život''. Kruna je to humanitarne akcije za Zakladu Ana Rukavina koja je dosad pružila nadu za spas života za 167 teško oboljelih ljudi, a jedna od glavnih njezinih misija je i slanje naših mladih liječnika u svijet na stručna usavršavanja.

Pozivamo vas da nam se ove subote, uživo na Trgu bana Jelačića ili uz Novu TV i sve naše online platforme, pridružite na tradicionalnom koncertu ''Želim život''.

Kruna je to humanitarne akcije za Zakladu Ana Rukavina koja je do sada pružila nadu za spas života za 167 teško oboljelih ljudi, a jedna od glavnih njezinih misija je i slanje liječnika u svijet na stručna usavršavanja.

Uz proširivanje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i banke krvi iz pupkovine, jedan od ciljeva Zaklade Ana Rukavina je i unaprjeđenje hrvatske hematologije, slanjem naših mladih liječnika u cijenjene svjetske klinike. Tamara Vasilj tako, primjerice, ove godine boravi u Washingtonu u Nacionalnom institutu za rak SAD-a, gdje stječe nova znanja pod mentorstvom profesora Pavletića.

''Želim zahvaliti svima koji sudjeluju u radu Zaklade, što razumiju važnost kontinuiranog učenja i međunarodne razmjene mladih liječnika, pogotovo u struci poput hematologije. Ja sam osobno tijekom znanstveno-kliničkog rada stekla neizmjerno važna iskustva i znanja na koja ću se sigurno oslanjati u budućem radu s pacijentima u Hrvatskoj'', rekla je Tamara Vasilj, dr. med., spec. hematologije. 

Ove godine će Tamarinim putem krenuti i Marin Šimunić.

''Očekujem da ću steći brojna iskustva koja kasnije mogu uklopiti u dosadašnji princip rada u KBC-u Split, da ću moći donijeti nove metode tako da pacijenti, što je jako bitno, neće morati ići u inozemstvo'', govori dr. Marin Šimunić iz KBC-a Split. 

''Posebno sam ponosan i na naše medicinske sestre koje smo odlučili također poslati u svijet u transplantacijske registre da tamo preuzmu ono znanje koje je vezano uz sestrinstvo i njegu bolesnika i to je isto tako nešto što ispunjava ponosom i evo sada već treća generacija sestara koja odlazi van'', dodao je Mirando Mrsić, medicinski direktor Zaklade Ana Rukavina. 

Ovakve priče podržavate upravo vi zvanjem humanitarnog broja 060 9000, koji je otvoren do 31. prosinca. Hvala vam na svakom pozivu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović Miranda Čondić-Kadmenović +15 Miranda Čondić-Kadmenović Celebrity Razvodi se jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj, tamošnji mediji pišu o nevjeri, a oglasila se i ona sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene