svestrani su!

Otkrivamo hobije poznatih Hrvata: Legendarni glazbenik postao je kralj selfieja, a evo i tko je domaći Picasso!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Vladić Jacques Houdek Sandi Cenov Tony Cetinski Goran Belošević i Ecija Ivušić - 7 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 5 Sandi Cenov Sandi Cenov Ivica Propadalo Ivana Kovač - 2 +12 Ivana Kovač Galerija

Vrtlarenje, ribolov, pletenje, slikanje ili pak restauriranje namještaja - samo su neki od hobija naših poznatih glazbenika. Tko se s motikom jednako dobro snalazi kao s mikrofonom u ruci, tko je kralj selfieja, a tko pak pravi Picasso na domaćoj glazbenoj sceni? Kako naše glazbene zvijezde provode svoje slobodno vrijeme istražila je Anja Beneta iz IN Magazina

Jeste li znali da neka naša zvučna glazbena imena jednako dobro kao s mikrofonom barataju i s motikom u ruci?! Blještavilo pozornice nije im problem zamijeniti s blatnjavim poljoprivrednim površinama.

Pogledaj i ovo Vera Svoboda i Jacques Houdek Vijest je mnoge pogodila Naši poznati opraštaju se od Vere Svobode: ''Ovakvu ću vas pamtiti, pozdravite mi Kiću...''

"Jako puno rajčice se desilo u mom vrtu, jako puno zelene salate, luka naravno, ali rajčica me ugodno iznenadila. Neću više kupit u dućanu rajčicu, nema šanse", kaže Tony Cetinski.

"Imam svoje sadnice, uzgajam. Dajem ljubav tim biljkama...imam krumpire, paprike, pomidore...." hvali se Zoran Jelenković.

Kad se ostavi bubnjarskih palica, bubnjar i menadžer Pravila Igre hvata se pak ribarskog štapa.

"Ribolov je moj najveći hobi kojim se bavim od kad znam za sebete mi je on oduvijek predstavljao jednu antistres terapiju, odlazak u prirodu, svjež zrak, totalna relaksacija, i nešto što stvarno obožavam. I ono što je najvažnije radi se o sportskom ribolovu gdje se sve što se ulovi, pušta!" govori Goran Belošević

Dobro je poznato da su motori Sandijeva velika ljubav. Poznati pjevač u njih se zaljubio još u najranijoj mladosti...

"To je kao živo biće, ja mislim da je to ko moderni konj ja mislim da su se tako osjećali kauboji kad su sjedali na svoje konje pa onda na neku avanturu u nepoznato", priča Sandi.

Nekima je hobi postao prava opsesija. Vođa Teške Industrije Ivica Propadalo nikad ne propušta priliku za "okidanje" selfija.

"Moram priznati da sam proglašen od jednog od najvećih fotografa, oficijelnog fotografa Rolling Stonesa, King of the selfie, u prijevodu, kralj selfija. Ja sam ponosan time, imam ih preko 100 tisuća", kaže Propadalo.

Uređivanjem pak fotografija nekoć je bila opsjednuta Ivana Kovač.

"Ja sam znala doći sa gaže u 5, a počela sam dan prije raditi neku sliku. Umorna ko pas, mokra, i ne mogu spavat, razmišljam, sad bi ovo, sad bi ono, dignem se i odem uređivat. Oči krvave kao vampir...", prisjetila se Kovač.

Danas kao majka, priznaje za ovaj hobi ima sve manje i manje vremena, no zato je kći Miše Kovača pronašla novi.

"Ustvari peletem i to dobro pletem, moram priznati", dodaje.

Od nedavno novi hobi ima i Jacques Houdek. U svojoj malenoj art sobi, počeo je restaurirati komade namještaja. Prvi predmet kojeg se uhvatio bio je stolić njegovih bake i djeda.

"Kod tih Youtube mahera, oni su svi jako stručni, sve u sedam minuta, ja povjerujem da ja to mogu, a onda se bakčam po pet dana. Dok se posuši, a pa zakaj su mi tu neke piknjice", priča Jacques.

Jacquesova kolegica Indira Levak ne restaurira, no zato namještaj dizajnira.

"Ja ti malo uzmem bilježnicu, pa ti suprug i ja sjednemo, malo onda ja nešto nacrtam. Naravno, izvedba je njegova jača strana, za mene je ideja i dizajn ..." kaže Indira.

Više nego kreativna u slobodno vrijeme je i Marina Tomašević. Poznata Zadranka umačući svoj kist u vino stvara prava remek djela.

"Kad jednom staviš kist na papir, nema više brisanja, i to su ipak portreti i tu mora biti vjerno, a ja sam tip da ne može da ne bude isto, nema slično, mora biti isto ili nikako", ističe Tomašević.

Među našim poznatim glazbenim imenim kriju se još neki slikari.

"Ja sam već ko klinac volil crtat, a onda sam otkril u nekoj fazi, to se sjecam, otkrio sam indigo papir, ja sam odljepio kad sam vidio da mogu sve kopirat, onda sam poceo sam crtat, pa onda nekak otkak znam za sebe volil sam to radit", priča Davor Gobac.

"U slikarastvo sam krenuo na poticaj žene. Jer svi dobro znamo da žene najbolje znaju što je za nas najbolje; vjerojatno je osjetila da imam višak energije, ovdje mislim na umjetničku komponentu. Nisam imao drugog izbora, nego prihvatit se posla", iskren je Željko Krušlin Kruška.

Drugog izbora nego prihvatiti se posla nemate ni vi. Naši poznati glazbenici, složit ćete se s nama, dali su vam pregršt ideja kako kvalitetno iskoristiti svoje slobodno vrijeme.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene