Tek okrunjena

Ona je prva Kraljica ljepote u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabrana je prva 'Beauty Queen', odnosno 'Kraljica ljepote'

Izbora ljepote u Hrvatskoj svake je godine sve više. Po njihovom broju ne zaostajemo ni za višestruko većim zemljama, a ovoga puta dobili smo i 'Beauty Queen'. Za prvo mjesto odnosno titulu najljepše borilo se 14 ljepotica.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

21-godišnjoj Franki Batelić, od kad je na sceni, a tome je već 6 godina, nerijetko udjele kompliment na račun izgleda. Za nju je taj način promocije neprihvatljiv, jer kako kaže pjevačica sama ljepota ne nedovoljna. Možda se nikad nije natjecala za najljepšu, niti je manekenka, no ima svog nogometaša - Vedarna Čorluku.

>> Ups! Frankin vatreni nastup otkrio malo...previše!

No ta će večer zauvijek ostati u sjećanju Nikoline Pavlić koja je proglašena prvom Beauty Queen. 'Sretna sam, nisam uopće očekivala i jako mi je drago', kaže pobjednica Nikolina Pavlić. Za razliku od ostalih ljepotica ovjenčanih raznim titulama ljepote, 22-godišnja Nikolina neće predstavljati Hrvatsku na nekom svjetskom izboru jer je to izbor na području Hrvatske.

Umjesto da započne pripreme za veliko svjetsko natjecanje Nikolina može odahnuti i vratiti se svakodnevnim obvezama kao i studiju ekonomije. Manekenstvom se ionako nije mislila baviti, poručila je prva Beauty Queen Hrvatske.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene