NAJLJEPŠE LICE

Poznata manekenka progovorila o napornom poslu modela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovih su dana odabrani i hrvatski finalisti i finalistice Elite model look natjecanja za ovu godinu.

Cindy Crawford, Gisele i Alessandra Ambrosio samo su neke svjetski uspješne manekenke koje su svoje mjesto pod zvjezdama dobile na natjecanju Elite model look. Ovih su dana odabrani i hrvatski finalisti i finalistice tog natjecanja za ovu godinu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Danas u svijetu modelinga se traži sljedeći kriteriji. 'Cure trebaju bit dosta visoke, čista tena, vitke, dečki trebaju biti dosta visoki, izgrađeni', otkrila je Kristina Šalinović, atraktivna Splićanka, naša najuspješnija manekenka.' Kriterij za djevojke je 14 godina minimalno i maksimalno 22. Ona mora biti minimalno 172 cm visoka, a dečki 183 cm visoki i minimalno moraju imati 15 godina.

Itekako poželjne mjere imala je Kristina Šalinović koja je okončala svoju karijeru modela, no rado se prisjetila trenutka kada je saznala da će biti na naslovnici talijanskog Voguea.

'U jednom trenutku je bilo samo kao ''Kristina, kristina, dobila si snimanje talijanskog Voguea, aaaaaah!'' Cijeli stol se digao na noge, ja vrištim, bookerica vrišti, agentica vrišti, svi vrištimo.'

Šime Eškinja, fotografkinja, rekla je što je najbitnije na snimanjima. 'Meni osbono je najbitnija zafrkancija na snimanju. Meni je bitno da je model opušten, da je cijela ekipa uigrana. make up artist, frizer, da smo svi dio tima i onda to kreće puno lakše.'

U Zagrebu je održan nacionalni casting za natjecanje Elite model look Croatia, čije je finale na rasporedu u rujnu ove godine.Elite Model Look je natjecanje putem kojeg su mnogi poznati top modeli ostvarili svoje svjetske karijere - Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio. Možda će i neka od naših Hrvatica i Hrvata nastaviti njihovim stopama. Organizatori Elite Model Look natjecanja od ovih finalista imaju velika očekivanja. Proći će jedan teški trening i čeka ih samo rad rad i samo rad u 9-om mjesecu.

Elite model look lice za 2016. saznat ćemo u rujnu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene