Nakon 12 godina

Ostvarenje najvećeg sna: Članu žirija "Plesa sa zvijezdama" Nicolasu Quesnoita u obitelj stigla najveća sreća

Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Član žirija Plesa sa zvijezdama Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) Nicolas Quesnoit (Foto: Nova TV) Nicolas Quesnoit, član žirija Plesa sa zvijezdama (FOTO: Anamaria Batur) Žiri Plesa sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) Žiri Plesa sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Galerija

Član žirija "Plesa sa zvijezdama" Nicolas Quesnoit sa suprugom Ksenijom o roditeljstvu je sanjao dugih 12 godina koliko su i u braku.

Nakon brojnih pokušaja da dobiju bebu, Nicolas i Ksenija odlučili su se upisati u registar posvojitelja i udomitelja. Njihov san napokon je postao java", otkriva Gloria. Sreću u njihov život unio je 16-mjesečni dječačić kojeg su nedavno udomili uz nadu da će ga do kraja godine uspjeti i posvojiti.

Pogledaj i ovo Jelena Perić i Marko Mrkić - 4 Nije joj bilo svejedno Našu influencericu prati više od milijun ljudi, ali jedne stvari ju je ipak bilo strah kad je ulazila u hit-show

Kao sudac u "Plesu sa zvijezdama" Nicolas je stekao mnoge obožavatelje. No najveći je ipak dječačić koji je, ugledavši ga na televiziji, kao hipnotiziran prvi put izgovorio čarobnu riječ "tata"!

Maleni je s roditeljima kliknuo na prvu. Ugledavši ih još u domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, prepričava Nicolas, kao da je vapio "uzmite me".

Prije dva mjeseca je i prohodao, pa poznati plesno- ljubavni par kondiciju održava trčanjem za njim jer je, kažu, da brz kao munja. Primjetili su i da je vrlo muzikalan te reagira na svaku promjenu ritma.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) +7 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity On je totalno opsjednut: Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene