Jean Marc kuhao je za brojna poznata lica, a u posebnom sjećanju ostalo mu je jedno.
'Imao sam tu čast da kuham za Ivana Pavla II. Došao je u restoran pozdraviti cijelu ekipu i to je bio trenutak od iznimne važnosti kad sam stisnuo ruku papi i kad smo se upoznali', sa sjajem u očima ispričao je Jean Marc i otkrio da ga je, kad je prvi put gostovao u Hrvatskoj, s nogu oborio - odojak s ražnja.
''Ne želim biti nijema''
Tajči otkrila kako se osjećala kad je dobila svoju lutku: ''Shvatila sam da ne želim biti Barbika, ali...''
Naši celebrityji uživali su u slasnim delicijama koje je pripremio slavni francuski kuhar iz Lyona, ali su i priznali kako se oni sami u kuhinji i ne snalaze baš najbolje.
'Moj dečko je inače vrstan kuhar, kuhar amater, ali zapravo to vrlo profesionalno radi i jako se dobro snalazi u kuhinji. A on je živio u Italiji 18 godina, tako da se specijalizirao za talijansku kuhinju', otkrila je glazbenica Jasna Bilušić kome može zahvaliti za svoju dobru liniju.
Ibrica Jusić, u slučaju da mu na vrata banu nenajavljeni gosti, pripremio bi špagete carbonaru ili eventualno jaja na oko, a s njim se složio i slavni Jean Marc, otkrivši brzinski recept koji rado priprema gostima. Male tajne velikog majstora pogledajte u priloženom videu inMagazina.
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook