Skoro je pokopali

VIDEO Nakon medijske šutnje, glumica odgovorila dušobrižnicima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Nives Ivanković konačno je ušutkala sve one koji su pričali da je teško bolesna

Sredovječni par, violončelistica Karla koju glumi Nives Ivanković i liječnik Mihovil kojeg utjelovljuje Žarko Radić, žive u skladnom, no pomalo monotonom braku. U pokušaju da osvježi njihov seksualni život Karla, kao svoj 'poklon' mužu, dovodi u kuću prostitutku.

Pogledaj i ovo showbuzz Saša iskreno Titova unuka: 'Mene ne čini prezime, ja živim kao umjetnica!'

Razvodi se nakon 40 godina braka

'To je zapravo potraga čovjeka za popunjavanjem svojih intimnih i emotivnih pukotina, nekakva elementarna potreba čovjeka da se približi nekom drugom, nekakva potreba da ispuniš tu svoju emotivnu glad,' otkrila je redateljica Saša Broz.

Redateljica 'Libreta', kojoj je ovo splitski debi, otkrila je kako planira snimiti film o djetinjstvu sa svojim djedom Josipom Brozom Titom. Na to je već dugo nagovara najbolji prijatelj, a i ponude sponzora pljušte sa svih strana.

'Prijatelj mi je rekao - Ti ne vidiš koliko nas zabavljaš s tim pričama i koliko smo mi uvijek sretni te uvijek iznova slušamo iste stvari.' Mogu reći da se radi o ekstremno šarmantnoj, duhovitoj i toploj osobi. On je jedan od onih ljudi koji se uvijek brine za malog čovjeka i to je ono što je bila njegova velika osobina i vjerojatno zato su ga mnogi voljeli,' rekla je Broz.

A Nives Ivanković trenutačno boravi na probama po cijele dane budući da istovremeno igra dvije predstave. Popularna glumica rekla je kako su i do nje došle glasine splitskih kuloara da je teško bolesna, no ima poruku za sve dušobrižnike.

'Skoro su me pokopali, to sam čula. Kad čovjek nije prisutan u široj javnosti, a bio je toliko dugo, onda kreću špekulacije. Tako da svima poručujem da sam živa i zdrava,' rekla je popularna glumica.

A što je otkrila o svom privatnom životu, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene