HRVATSKE ZVIJEZDE OLIMPIJADE

PRIVATNA STRANA JUNAKA Svi ga se boje, a pred njom mu klecala koljena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naši su sportaši Hrvatskoj dosad osigurali sedam medalja, čime su srušili rekord iz Londona, prije četiri godine. Oni su se kroz krv, znoj i suze, ali i mnogo smijeha pripremali za ove Olimpijske igre.

Sandra je jučer osvojila svoje drugo olimpijsko zlato. 'Kad hodate ulicom i kad vam netko stvarno iskreno stisne ruku i kaže Sandra, svaka ti čast, rasplakao sam se kad sam te gledao, meni nema ljepše stvari', priznala je. A Sandrin privatni i ljubavni život usko je isprepleten s njezinim sportskim obvezama i treninzima jer je trenira dečko Edis Elkasović. Ova poslovno ljubavna suradnja pokazala se kao pun pogodak.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

'Prvi put kad smo nas dvoje izgurali prvu sezonu 2013. ja sam rekla, ako ja s nekim mogu biti od 0 do 24, ti si čovjek mog života', rekla je Sandra. A jučerašnji dan ostat će upisan u povijest kao najsretniji dan hrvatskog olimpijskog sporta jer su se u Olimpijsko selo svi sportaši vratili s medaljom. Ubrzo nakon Sandre, srebro je osvojio i naš jedriličar Tonči Stipanović, a time su, možda, dobar vjetar u leđa dobili i jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić koji su Hrvatskoj osigurali najmanje broncu. A barem broncu tehničkim nokautom rezervirao je i Filip Hrgović kojeg smo također otpratili u Rio.

'Gubio sam kao favorit i pobjeđivao sam kao anonimac, radio iznenađenja i svašta, kažu da ono što te ne ubije ojača te, ja mislim da sam jači za sva ta iskustva', priznao je Filip Hrgović. I uistinu, Filipu se ostvario san - plasman za prošle Olimpijske igre izmaknuo mu je za dlaku, a jučerašnji dan će, vjerujemo, pamtiti zauvijek. 'Meni je olimpijska medalja nešto najveće, moj najveći osobni cilj, a otići tamo, a ne uzeti medalju, ne isplati se, predaleko je', dodao je Filip.

Filip nam je, uoči priprema za Rio otkrio poneki zanimljivi detalj iz svog privatnog života. 'Zapravo smo mi svi papci', rekao je kroz smijeh. Priznao je da su mu koljena posebno klecala pred curom koja je 'opasna'. 'Ne pitaj. Ne smijem ništa', rekao je.

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene