od mode do turizma

Novi izazovi mlade Splićanke: Ugostila i slavnu Youtube zvijezdu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi od nas radili su ili rade sezonske poslove. Jedan takav našla je i modna dizajnerica Anamaria Asanović, koja se uz dizajnersku karijeru, odlučila okušati i u turizmu.

Dizajnersku karijeru Anamaria Asanović odlučila je proširiti onom turističko - ugostiteljskom. 'Normalno i ja moram postat sezonac, bar na jednu sezonu. Logično jel sam iz splita ili nisam, moraš imat apartman ako si bilo di s mora, ali baš mi je drago jer upoznajem puno ljudi,stranaca i super je iskustvo. Na kraju dana sidneš na zidić i popiješ pivicu i onda si ludilo', rekla je Anamaria.

Pogledaj i ovo Matija Vuica Izgleda fenomenalno! Tko bi rekao da su našoj dizajnerici 64 godine? Izazvala je pravu nevjericu objavom ove fotografije!

A iznajmljuje turistima smještaj koji je sama uredila i oslikala. 'Cijeli koncept je u biti da se osjećaj ne mogu reć kao kod kuće jer nemaš baš ovakve oslikane zidove, ali da je opušteno, mladenački, da imaš osmijeh na licu, zbog psihologije boja, ali ljudi stvarno ulaze sa smješkom', priča ona. 

Anamarija Asanović i tisuće mladih 'zapalili' francuske Alpe

Imala je i jednog poznatog gosta, kralja podvala Vitalija Zdorovetskog, koji je svojim boravkom Splitu napravio veliku reklamu jer je njegov Youtube kanal među najgledanijim.

'Nisam ga pripoznala, tek kad sam vidila njegov klip skužila sam da je on spava u nas i reka je da će doć dogodine', rekla je Anamaria.

Dizajnerska karijera još uvijek joj je prva ljubav, ali ovdje je otrkila I neke nove talente. 'Ja van radin sve i peglam, i radim postelju i meten i čistim i sve, namištam krevete, zalivan cviće, brišem prašinu, nosim smeće ko prava domaćica, više nego doma istina, nemojte ovo javno stavit, ne stignem doma, ne mogu ako ovde sve radim', rekla je mlada dizajncerica. Kako to sve izgleda na djelu, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene