Pred našim kamerama

Splićanin jedan od najljepših na svijetu, no jednu stvar mijenja na sebi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekskluzivno pred našom kamerom jedan od pet najljepših muškaraca svijeta legao je na operacijski stol i podvrgnuo se estetskoj operaciji.

Splićanin Matej Cvitanović, hrvatski Mister turizma, odlučio je korigirati nos i svoj atraktivni izgled učiniti besprijekornim. U operacijsku salu i život jednog od najljepših muškaraca svijeta vode nas kamere inMagazina.

Pogledaj i ovo showbuzz novi dečko? Fotke na Instagramu otkrile koga bivša Šukerova djevojka ljubi nakon prekida? Riječ je o mnogima poznatom licu

Maja Spahija nova je Miss Hrvatske

Strastveni košarkaš i student sportskog menagmenta damama zagolica maštu u ''roku keks'', a titula jednog od najpoželjnijeg muškarca svijeta, skromnom je Mateju, došla sasvim neočekivano. 'Iskreno, ja sam prezadovoljan i s ovime što sma postigao, nisam ni blizu sanjao da ću biti u pet, zbog ovog nam se javljaju i mnoge svjetske modne agencije', kaže Matej.

Kako bi imao što više angažmana u modelingu, odlučio se za jedan ozbiljan korak. Pred našim će se kamerama podvrgnuti estetskoj operaciji nosa. 'Dobio sam udarac u nos i s vremenom je to krivo zaraslo i odlučili smo da ćemo to ispravit', priča Mister.

Nakon detaljnog dogovora s kirurgom, došao je i taj trenutak. Mateja će uspavati na operacijskom stolu i proces uljepšavanja može početi. Estetska operacija nosa danas je jedna od najčešćih, a zapisi o rekonstrukciji ovog dijela lica sežu još u 700-tu godinu prije nove ere. Nakon ove operacije splitskog ljepotana čeka njegov najunosniji posao u modelingu dosad. Putuje u Ameriku, gdje će snimati reklamnu kampanju za kupaće gaćice i donje rublje.

Mateja ćemo uskoro vidjeti s potpuno novim nosom, a on će pokušati osvojiti titulu najzgodnijeg muškarca svijeta. Hoće li mu to poći za rukom, saznat ćemo krajem kolovoza.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene