sportski spektakl u petrinji

Supruga Marina Čilića na humanitarnom turniru koji je jako razveselio najmlađe progovorila o svojoj trudnoći: "Bit će zanimljivo"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Čilić - 1 +0 Kristina Čilić - 2 Galerija

Zahvaljujući Gem Set Hrvatska, u organizaciji Zaklade Marin Čilić, Petrinja je barem na jedan dan postala sportska sila. Zvijezde poput Luke Modrića, Matea Kovačića, Marija Mandžukića i Ivana Perišića, uz pojačanje naših najboljih tenisača, ujedinio je plemenit cilj. Tko je slavio u ovom nogometno-teniskom srazu i što smo sve doznali od naših sportskih zvijezda, otkriva In magazin.

Već i sam dolazak u Petrinju budio je emocije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

"Grad je još uvijek razrušen i nadamo se da je ovo trenutak u kojem će stvari krenuti nabolje. Mi smo pomogli obnoviti ovo igralište da djeca imaju sigurniju i sretniju igru pa se nadamo da će se i grad polako obnavljati i da će se ljudi vratiti svojim kućama i da će Petrinja i cijela okolica zaživjeti kako je bilo i prije, ako ne i bolje", ispričala je supruga Marina Čilića, Kristina Čilić. 

"Vidjeli smo par kuća nakon potresa i znamo svi da to nije lijepo vidjeti i nadam se da će se to što prije riješiti", rekao je nogometaš Mario Mandžukić. 

Sportske zvijezde su se osvrnule i na organizaciju humanitarnog sportskog događaja Gem Set Hrvatska. "Marin je to organizirao fenomenalno i drago nam je da smo pozvani. Čast je biti tu tako da ćemo dati sve od sebe za dobar turnir, zabavan i da se svi vesele", istaknuo je Mateo Kovačić. 

"Znamo svi zbog čega smo danas tu, nebitno je tko će kako proći. Najbitnije je da su ova djeca dobila sportski teren i da će im to ostati da imaju za igru", rekao je Mandžukić. 

O Mandžinim pripremama za Gem Set Hrvatska kružile su 'legende'. Tenisač Borna Čorić je otkrio kojeg se nogometaša najviše pribojavao. 

"Čuo sam da Perišić igra odlično. Za Mandžukića sam čuo da je trenirao zadnjih mjesec dana da njih dvojice vjerojatno", ispričao je. 

"Tenis volim inače. Ne sad zbog ovog razloga već ga i inače volim rekreacijski igrati tako da ništa novo", rekao je Mandžukić. 

Mandžo je opravdao očekivanja. Nije se štedio. Bilo je tu atraktivnih poteza. "Došli smo direktno iz auta na teren. Nismo baš imali previše vremena da se zagrijemo pa mi je ruka malo bila teška, ali je već u drugom meču to bilo puno bolje", naglasio je Mario. 

Kovačić je otkrio i je li on vježbao za turnir. "Nisam nažalost već dvije godine tako da možda bude sramota, ali dat ću sve od sebe", rekao je nogometaš. 

Radost na licima djece koja konačno vide svoje idole bila je neopisiva.

"Tu smo da pomognemo kad možemo, kad imamo vremena i znamo isto što znači ovoj djeci kad nas vide i kad se slikaju s nama jer i sam imam djecu i svaki put ću doći kad budem mogao", rekao je Ivan Perišić. 

Neki od njih zasigurno će krenuti upravo na terenima koje gradi zaklada našeg slavnog tenisača kojeg uskoro očekuje dolazak druge prinove.

"Nisam imala nikakve mučnine i osjećam se dosta dobro. Sad je malo teže ipak, em vrućina, em malo dijete, ali osjećam se stvarno dobro", rekla je Kristina Čilić.

Komentirala je i spol drugog djeteta.  "Dečko je tako da će biti zanimljivo. Ja sama na njih trojicu", istaknula je Kristina. 

Otkrila je i veseli li se sin Baldo rođenju mlađeg brata. "Veseli se, vidjet ćemo kako će to biti jer je navikao da je šef, samo nam dirigira što moramo raditi, ali nadam se da će ta tranzicija na brata, odnosno da ne bude jedino dijete dobro proći", istaknula je Kristina. 

Nakon finala slavili su Modrić i ČIlić, no pravi slavljenici su Petrinjci i to je ono što je najljepše.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene