objavili i novu pjesmu

Maligani pripremaju glazbenu poslasticu s pjevačicom iz naše poznate glazbene obitelji: "Ekskluzivno mogu najaviti duet!"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maligani - 1 In Magazin: Maligani - 2 In Magazin: Maligani - 3 In Magazin: Maligani - 4 In Magazin: Maligani - 5 In Magazin: Maligani - 6 In Magazin: Maligani - 7 In Magazin: Maligani - 8 In Magazin: Maligani - 9 In Magazin: Maligani - 10 +25 Maligani Galerija

Hedonizam u stihovima i notama - tako bismo mogli opisati novu pjesmu Maligana. Pjesmom zaraznog ritma najavljuju album prvijenac, a svojim obožavateljima najavili su i s kojom će pjevačicom iz poznate glazbene obitelji zapjevati duet. Odgovor za IN magazin donosi Anja Beneta.

Maligani su nam upravo servirali pravu hedonističku glazbenu poslasticu. Manje brige i stresa, a više opuštanja - poruka je koju žele poslati "Od Iloka do Londona, od Lovrana do Japana".

"Hedonistička pjesma Maligana totalno drugačija od drugih do sad i priča o tome da bi trebali malo stati na loptu , ne žuriti nikud i malo uživati u životu", kaže pjevač Toni Špoljarić.

U veselu ekipu koju je okupio Nikola Bosilj iz popularnih Mejaša, posljednji je stigao Toni .

"Moj prvijenac s Maliganima je bio 'Zoveš me na čašu vina' kojeg smo snimali 15.11. i zanimljiva je stvar da u tom spotu kojeg smo snimali na taj datum me mladenka kao lika u spotu ostavila pred oltarom, ali valjda je sudbina htjela , ja se ove godine ženim 15.11. , tako da nam se da ću se uspjeti oženiti ove godine haha", priča Toni.

28-godišnji pjevač dolazi iz Križa kraj Ivanić Grada i apsolvent je fizioterapije.

"Ako se nešto dogodi na svirkama, netko se ukoči, probat ću spasiti kolegu. Nemamo doktora u bendu, ali kao fizioterapeut, probat ću pomoći kolegi..." govori.

Budući fizioterapeut u spotu se transformirao u pravog farmera.

"Odrastao sam na selu, baka i djed su sa sela , tako da smo ljeto proveli kod njih, bratić i ja, tako da mi nije strano , ni traktor ni taj posao na selu. Uživam u tome zapravo", priča.

Iako je na snimanju uživao, ipak je doživio jednu neugodnost kad je iz vidokruga izgubio kolege iz benda .

"Izgubio sam dečke na setu i idem ih tražiti i uletim slučajno na karmine. Uđem unutra , svi u crnom i jedu juhu , a ja stojim s litrom , uh oprostite i zatvorim vrata..." ispričao je.

"Od Iloka do Londona" najavni je singl nadolazećeg albuma prvijenca na kojem će se naći i duet s pjevačicom iz naše poznate glazbene obitelji.

"Ekskluzivno mogu najaviti da će na ovom albumu biti i duet sa Ivanom Kovač. Veselim se tom spotu i da ta pjesma izađe jer Ivana je kao osoba stvarno super. Upoznali smo se tek kad smo snimali pjesmu u studiju , nismo se vidjeli od tada, ali veselim se da se ponovo vidimo i da snimimo taj spot", otkrio je Toni.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Baruni - 1 In Magazin: Baruni - 2 In Magazin: Baruni - 3 In Magazin: Baruni - 4 +12 In Magazin: Baruni - 5 inMagazin Pjevač omiljenih Baruna otvoreno o životnim preprekama i stanki od devet godina: "Bog mi je dao drugu šansu"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ema Dujmović - 1 In Magazin: Ema Dujmović - 2 In Magazin: Ema Dujmović - 3 In Magazin: Ema Dujmović - 4 +8 In Magazin: Ema Dujmović - 5 inMagazin Samoborsko čudo od djeteta: Ima samo 11 godina, a upravo je izdala svoju prvu knjigu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene