Radosti otočkog života

Luka Nižetić otkrio kakav je po pitanju šefovanja u svom restoranu i tko su njegovi najdraži gosti: "Žao mi je što ne mogu biti s njima koliko bih htio"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Luka Nižetić - 1 In Magazin: Luka Nižetić - 2 In Magazin: Luka Nižetić - 3 In Magazin: Luka Nižetić - 4 In Magazin: Luka Nižetić - 5 In Magazin: Luka Nižetić - 6 In Magazin: Luka Nižetić - 7 Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić - 5 +20 Luka Nižetić - 3 Galerija

Zbog svoje ljubavi prema gastronomiji, Luka Nižetić i ovo ljeto provodi na Visu, gdje ga je posjetio Gordan Vasilj i ekipa IN Magazina. Popularni pjevač mu je, među ostalim, otkrio sve o radostima otočnog života, proslavi 40. rođendana, odnosu s nećacima te bliskom susretu s bijelom psinom.

Ovako započinju ljetni dani Luke Nižetića, kojem je, otkad je 2013. u Komiži otvorio svoj restoran, a prije tri godine i pizzeriju, Vis postao drugim domom. Na jednom od naših najljepših otoka živi od travnja do listopada.

''Pa ja ti se budim dosta rano, zapravo sam dida, ja idem leći u tipa 22 sata. Budim se oko 6:30, onda je prvo joga, pozdravi suncu, pozdravim sunce i onda dalje u dan", otkrio je Luka.

"Tko je mene nagovorio, kako, kad? Ja nemam pojma, ali danas nakon 10 godina uživam znači punim plućima. Nije moglo ispast lipše'', zaključio je.

Ovaj zaneseni kreativac, kojem je ljubav prema kuhanju prenijela majka, iskreno je, kaže zadovoljan s ovogodišnjom sezonom.

"Možda smo očekivali nešto kao puno više s obzirom na prošlu sezonu, ali ovo je sasvim dovoljno i onaj tko se buni nije normalan'', smatra on.

A kakav je Luka kao šef?

''Prvo, ja nisam šef, ja ne znam šefovat i kad hoću biti šef ispadnem smišan. Naprosto mi ne ide. Ne znam povisit ton, naprosto nisam šef. Meni ti je nit vodilja u životu da lijepa riječ rješava sve'', zaključio je Luka.

Nije da mu ne vjerujemo, ali ipak smo odlučili napraviti anketu među njegovim zaposlenicima.

''Ako nam fali neko mikrobilje na kajgani, onda on tu napravi problem pa nas vrati, ali to je maksimum njegove ljutine koju sam ja uspio doživjeti'', otkrio je konobar Amir.

"Zbog njega je atmosfera tako vesela i zabavna. I uđe u teću ako treba, samo da sve bude kako treba'', dodale su Melissa i Ivana.

Svestranog pjevača u Komiži često posjete roditelji, sestra Petra i njegova dva najveća mezimca, nećaci Jozo i Milo.

''Oni su dva mala hahara koji rastu neviđenom brzinom i žao mi je što ne mogu biti s njima koliko bih htio, ali obožavam ih. Jozo naginje na ovu umjetničku stranu, a Milo je rođeni nogometaš, to nemamo što pričat. Znači, balun mu stoji čudo", pohvalio se Luka nećacima.

Luka je na Visu je prije 15-ak dana proslavio i svoj okrugli, 40. rođendan.

''Inače nisam baš ljubitelj rođendanskih slavlja, ali su me nagovorili prijatelji, kao 40.-ti ti je, moraš napravit nešto, tako da sam napravio. Njihovu sam zapravo želju uslišio i jako je lipo bilo, ono najuži krug prijatelja'', ispričao je Luka.

Samo za IN Magazin otkrio je i što je dobio na dar.

''Zapravo su mi svi dali šuškicu za jedan objektiv za moj fotić koji volim najviše na svitu, tako da se veselim, sad ću ga naručit. Taman sam ga pikirao, tako da ovim putem hvala svim prijateljima, ljubim vas'', poručio je sretni Luka.

A uz glazbu i kuhanje, njegova velika strast je i ronjenje na dah, za što je zaslužna svjetska prvakinja Mirela Kardašević.

''Bilo je ovako. A moga bi ti malo zaronit s nama pa da vidimo kako ti ide. I ja metar, 2, 3, 5, 12 i ode. Jedan potpuno novi svijet, koji je vrlo poseban i čaroban'', otkrio je Luka.

Omiljeni glazbenik s nama je podijelio i višku avanturu iz djetinjstva.

''Ima jedna priča, kad sam ja bio mali. Ja jako volim bijele psine, imam je i tetoviranu tu na lijevoj nozi. Bili smo na Biševu, cila familija i doša je modrulj. Ja sam skočio u more da ga mazim. Oni su vikali 'izlazi vanka, izlazi vanka.' Bija je komad morskog pasa. Znači, to je bio doživljaj'', prisjetio se Luka.

Nakon ispunjenog dana u Komiži, Luku je navečer čekao velik koncert na zatvaranju Sportskih igara mladih na prepunoj splitskoj rivi.

''Grop mi je u želucu, ali to će biti samo prve dvije pjesme i onda sloboda'', poručio je prije izlaska na binu.

Ali čim se popeo na pozornicu, napravio je ludilo u rodnom gradu, rasplesavši i staro i mlado.

''Pa imam zapravo dvije svoje kuće u koje volim doć. To je jedna u Komiži, jedna je na stageu i onda kad ti dosadi jedna kuća, dođem u drugu i tako stalno minjam. I to je predivno'', zaključio je.

Za popularnog Splićanina nema predaha, svojim obožavateljima već na jesen sprema nove glazbene poslastice.

''Čim se vratim u Zagreb, a to je za nekih 15-ak dana ulazim u studio. Već imamo dvije ludilo pisme i sad smo u dilemi koju ćemo izdat prvu jer su potpuno različite, dijametralno suprotne i ne znamo. I radimo na novome albumu i baš se jako veselim'', najavio je Luka.

I nakon 21 godine pjevačke karijere u njemu su isti žar i emocija kao na početku i zato će sigurno još dugo, dugo trajati na našoj sceni.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +22 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 5 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 3 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 2 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 1 +9 Slaven Bilić, 2008. godina Nekad i sad Legendarni Vatreni utjehu nakon razvoda našao je u lijepoj brineti, ovako ga je prije 15 godina ispraćala na okupljanje reprezentacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene