Maštovita revija

Jedinstveni spektakl u režiji Elfsa: Skockane zvijezde uz modnu pistu na reciklažnom dvorištu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 13 Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 12 Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 11 Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 10 Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 9 Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 8 Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 7 Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 6 Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 5 Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 4 +2 Elfs: Modna revija u reciklažnom dvorištu - 3 Galerija

Ovaj vikend špica se iz središta Zagreba preselila na reciklažno dvorište na Žitnjaku. Upravo ondje je održan pravi modni spektakl na kojem je predstavljena nova kolekcija Elfsa. Spori pristup modi podržale su brojne zvijezde, a tko se sve pojavio, pogledajte u In magazinu.

Modni spektakl Elfsa ovog je vikenda održan na reciklažnom dvorištu na Žitnjaku. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Elfs u Trogiru - 10 okupio ih modni dvojac Poznate Hrvatice poslije puno godina opet su prošetale pistom iz posebnog razloga, a u Hrvatsku je stigla i naša manekenka s uspješnom inozemnom karijerom!

''Meni je super vidjeti ovako sređene dame koje su došle u reciklažno dvorište i tu sjele'', rekla je Ida Prester, a Matija Vuica se složila da je kontekst po svemu interesantan. 

''Malo smo se svi iznenadili i strepili da nam ne pada kiša, ali sjajna ideja'', smatra Lejla Filipović. 

Aleksandar šekuljica ponosan je jer su pozvali tliku količinu poznatih na reciklažno dvoripšte jer se nadaju da će ljudi koji njih prate vidjeti i ovu hvalevrijednu poruku i da će nešto ako ne nose ili pokloniti nekome ili reciklirati. 

''Dijelim svoje stvari ovisno o tipu osobe, od spremačice do polusestri, uglavnom sve to nađe nekoga koga će ponovno veseliti i tko će to i zaista nositi, ali ne volim gomilati, da mi stoji i skuplja prašnu'', rekla je Borna Kotromanić. 

Cilj kolekcija naziva, ''Slow down, go green'' bio je pokazati kako odličan dizajn živi dulje od jedne sezone.

U poduljoj novinarskoj karijeri vidjeli smo razne dress codove, ali nikad nitko prije Elfsa nije od zvijezda tražio da se pojave u staroj odjeći.

Smanjenju tekstilnog otpada uvelike mogu pridonijeti i mame.

''Klinci narastu, generaciji ispod možete proslijediti odjeću'', kaže Ivana Delač. 

Sve o reviji pogledajte u videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene