Glumica iz KPDP

Popularna Splićanka: 'Zna se da sam u sretnoj vezi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splićanku Jagodu Kumrić gledatelji su zavoljeli kao Snježanu iz hit serije 'Kud puklo da puklo', ali i u ulozi razmažene Nikol iz 'Larina izbora'.

I dok je karijera Jagodu Kumrić već odavno krenula uzlaznom putanjom, želju za upisom na glumačku akademiju ostvarila je tek ove godine. Kako će izgledati brak popularnog para u drugoj sezoni serije, ali i kako zamišlja svoju obitelj doznala je naša ekipa inMagazina.

Pogledaj i ovo Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Dugo tajila trudnoću Zvijezda serije ''Larin izbor'' postala majka: Rodila je kćer i dala joj zanimljivo ime

إعلان مسلسل ثروة مع وقف التنفيذ قريباً على زي ألوان - naša hit serija i na ARAPSKOM!

Popularnost je rano stekla ulogom razmažene Nikol u Larinu izboru, a i simpatičnu, mušičavu konobaricu Snježanu svi vole pa i ona sama u svojoj okolini jednostavno pronađe inspiraciju za svoj lik.

'Jako volim ljude i zapravo se inspiriran time što vidin ljude meni je zanimljivo vidit kako je to bit neko onda san ja inspiraciju skupljala s kava i to nije bilo teško uklopit jer svi znaju jednu takvu. Dobra je stvar s Kud puklo da puklo je što je stvarno dobro napisan tekst i tekst je životan i mi ne moramo puno toga dodavat nije ništa bajkovito sve je tako kako je ja san sigurna da 90% gledatelja ima jednu takvu rodicu, babu, didu, sestru ili sam živi u takvom okruženju', rekla je Jagoda.

Da želi biti baš glumica znala je od malih nogu. Iako je glumačko iskustvo stekla vrlo rano, upis na Akademiju ostvarila je tek ove godine nakon nekoliko pokušaja. 'Ovo je treći put da san pokušala upisat i ovaj put san uspila u Splitu. Dva puta prije toga jednom san 2010. u Zagrebu drugi put također 2013. u Zagrebu to nije bilo uspiješno', otkrila je mlada glumica.

Iako naporno radi, izgleda kako nađe vremena i za ljubavni život. 'Moj ljubavni status je sretan, recimo to tako. Ja ne ja ne volin previše govorit o svom privatnom životu, al evo zna se ja sam u vezi zadnje tri godine - sretnoj i uspješnoj', rekla je Jagoda.

Što je još otkrila ova mlada, perspektivna glumica pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene