Osvajaju Europu

Trostruki napad zgodnih sestara iz Splita!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U sljedećoj priči upoznat ćemo vas sa splitskim sestrama Vuknić. Ivana, Marija i Maja uspješni su fotomodeli te razbijaju predrasude o ljepoti i pameti.

Najstarijoj Ivani Vuknić je kruna Best modela Hrvatske otvorila vrata Milana, Londona i Amerike, a uskoro će postati i magistrica forenzike. Njezine se dvije sestre blizanke, pak, vide kao odvjetnice. Ovih je dana Ivanu i jedan njemački časopis proglasio 'djevojkom godine' pa krajem sljedećeg mjeseca putuje u Frankfurt.

Pogledaj i ovo showbuzz proglašena najseksi Lijepa splitska forenzičarka za kojom su poludjeli 'preko bare'

Candice Swanepoel tvrdi: Modeli moraju biti i pametni!

Iako manekenske karijere gradi diljem svijeta, atraktivne sestre nisu zapostavile obrazovanje. Nakon završenog studija sestrinstva, Ivana je upisala magisterij forenzike, dok su blizanke na drugoj godini Pravnog fakulteta u Splitu.

'Prvo sam htjela diplomirat, znači imat diplomu u ruci i onda sam se relativno kasno počela bavit time', kaže Ivana. Tri splitske gracije tvrde da nisu radile nikakve estetske operacije. 'Ne bih nikad stavila silikone, premda mi je to ok vidjet na curi, ali ne bih ih stavila. Filere, to sigurno da. To će već i kozmetičari počet radit, to mi je sasvim ok, nemam ništa protiv toga', kaže Ivana.

Osim na poslovnom, 26-godišnjoj Ivani sjajno ide i na ljubavnom planu. Zaručena je za 29-godišnjeg splitskog ekonomistu kojem dogodine planira izreći sudbonosno da. Kako stvari stoje, za simpatične sestre Vuknić će se još itekako čuti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene