Imamo li novih hit?

Ivana Kovač snimila je duet s glazbenikom kojeg žene obožavaju, evo kako je pjesmu komentirao legendarni Mišo!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač - 2 Luka Basi (Foto: PR) Ivana Kovač - 3 Luka Basi (Foto: PR) Luka Basi (Foto: PR) Luka Basi (Foto: PR) Ivana Kovač - 5 Luka Basi (Foto: PR) Ivana Kovač - 2 +7 Luka Basi (FOTO: Instagram) Galerija

Kći Miše Kovača Ivana Kovač i popularni slovenski pjevač Luka Basi snimili su duet. Predstavit će ga na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Pjesma je već osvojila publiku, a kako ju je ocijenio legendarni Mišo te kako će izgledati njegova proslava 80. rođendana, pogledajte u našem videu.

"Danas", tako se zove nova pjesma Ivane Kovač i Luke Basija. Taj glazbeni par spojila je pjesma, ali vrlo se brzo rodilo i prijateljstvo.

Pogledaj i ovo Lidija i Mišo Kovač Otkrila kako je Ivana Kovač oglasila se nakon otkazivanja Mišina koncerta, zna se i tko će umjesto njega zapjevati na dočeku u Vukovaru

''Znaš ono kad upoznaš nekog i na sam stisak ruke osjetiš neki klik, neku energiju, momak je odličan. U Sloveniji je najpopularniji pjevač, ali nikad ne znaš u kojem će smjeru otići ti dueti, njegova publika može ne prihvatiti mene i obrnuto'', govori Ivana o Luki Basiju. 

Mladi Slovenac Luka Basi znao je da je kombinacija s Ivanom dobitna.

''Bila je idealna jer ima predivan glas, predivnu boju, predivne pjesme'', govori on.

Iako mnogi hvale Ivanin izgled u videospotu za ovu pjesmu, njoj je to manje bitno.

''Prvo sam odgojena drugačije i nije to samo stvar odgoja nego i viđenja glazbe. Držim se one teze da se pjesma sluša, a ne gleda'', kaže Ivana. 

Baš zato karijeru nikad nije gradila na izgledu.

''Ja bih najradije bila u pidžami, vjeruj mi. Najradije bih izišla u pidžami, ali ne možeš jer to je nepoštivanje i onog što radiš i ljudi. Ja znam izgledati očajno, nekad izgledam dobro, nekad sam li-la, ali u pjesmi ću se uvijek potruditi i to je najbitnije'', kaže Ivana. 

Ova pjesma na YouTubeu u samo nekoliko dana skupila je gotovo pola milijuna pregleda, a kako ju je ocijenio Ivanin tata Mišo Kovač?

''Hm, hm, dobro je - tako on priča. Prije sam ja njemu kad sam počinjala tek nosila sve da mi kaže je li dobro'', priča Ivana. 

Prisjetila se i svojih početaka u grupi Magazin, kad je Mišo svojim komentarima nije štedio.

"Bio je Splitski festival. Završila je prva polufinalna večer i zove me da pita jesmo li prošli. Ja kažem da jesmo, a on kaže - ja vas ne bih pustio. Kakav je prema drugima, takav je i prema meni. I bolje da jest'', prisjeća se Ivana. 

Strog kad je glazba u pitanju, ali u djetinjstvu nije mogao odoljeti svojoj mezimici.

''Sve što sam htjela, ja sam to mogla dobiti. On je stvarno bio duša i danas je duša'', priča Ivana. 

Da je u obitelji Kovač glazbeni gen itekako prisutan, svjedoči i Ivanina kći Elena. Djed Mišo volio bi i nju vidjeti na pozornici.

''On vjerojatno bi, ali mama kaže da ne može. Jako voli pjevati i jako voli plesati, čim čuje muziku, odmah ritam, bilo što'', kaže Ivana. 

Za nekoliko dana Mišo će proslaviti 80. rođendan.

''On uvijek sa ženom slavi rođendan, tako će vjerojatno i sada. Budući da je osamdeseti, već razmišlja koga bi mogao zvati, ali mislim da će to biti krajem osmog mjeseca jer sad je ipak malo prevruće'', otkriva Ivana. 

Bez obzira na godine, koncertima nije rekao zbogom, a onih pravih nastupa već duže vrijeme nije imala ni Ivana.

''Problem je u tome što ljudi misle da mi zarađujemo ne znam koju lovu. Ima glazbenika koji zarađuju stvarno mnogo, ali ima nas koji ne zarađujemo mnogo novca, nego onoliko da možeš živjeti normalan život. I kad ti se ta špina zatvori, nastane problem'', govori Ivana. 

Nadamo se da će i taj problem uskoro biti stvar prošlosti. Povratak koncerata na kakve smo navikli značit će i povratak starog načina života.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalija Prica Celebrity Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: "Objavljeno je puno neistina"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene