Ništa bez pjesme

Indira Levak priredila show na Cvjetnom trgu: "Suprug i ja radimo čvrste krevete, pa ih moramo isprobati"

Indira s tamburašima zapjevala slavonske evergreene (Foto: Dnevnik.hr) Indira s tamburašima zapjevala slavonske evergreene (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Indira s tamburašima zapjevala slavonske evergreene (Foto: Dnevnik.hr) Indira s tamburašima zapjevala slavonske evergreene (Foto: Dnevnik.hr) Indira s tamburašima zapjevala slavonske evergreene (Foto: Dnevnik.hr) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Stjepan Dolenec) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) +0 Indira Levak (Foto: Instagram) Galerija

U životu pjevačice Indire ništa ne ide bez pjesme i smijeha.

Svi koji su prekjučer prolazili središtem Zagreba, imali su jedinstvenu priliku zapjevati s Indirom Levak.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

U životu ove pjevačice ništa ne ide bez pjesme i smijeha. Tako je bilo i u najobičnijoj šetnji gradom koja se pretvorila u pravi show. Indira je s tamburašima zapjevala slavonske evergreene, rasplesala prolaznike, pa čak i zaradila. A ondje se zatekao i naš Davor Garić.

Iza nje su čak 22 godine glazbene karijere, a najljepši kompliment koji može čuti zvuči ovako: "Hvala ti što si mi uljepšala dan!" "To je moja misija. Najljepše mi je kad mi ljudi prilaze na ulici i kažu ja pustim onu vašu pjesmu i odmah mi je ljepše", odmah na početku otkriva temperamentna Indira koja je takva bila i na Cvjetnom trgu.

"Tako smo se i našli. Ludnica kod nas na pozornici, stiže i ona sa svojom energijom i to je dobitna kombinacija za pravu feštu", otkriva Danijel Car iz benda Dyaco s kojim Indira potpisuje posljednju glazbenu suradnju pod nazivom "Pukni zoro".

"Moja ljubav s tamburicom je javna i divan mi je taj odmak od elektronike. Meni to leži i ja jednostavno osjećam tu glazbu."

Takvim pjesmama oduševljen je i njezin suprug, Miroslav Levak, za kojeg se udala 2014. godine.

"Mi pravimo i krevete, pa poslije moramo isprobati jesu li čvrsti. Sad radimo neke krevete za apartmane u Fažani i bit će to najčvršći krevetina svijetu. Dođite svi kod nas na ljetovanje", poručila je Indira na kraju te pritom komentirala privatno-poslovni odnos sa suprugom.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) +5 Lil Kim (Foto: AFP) Celebrity Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Celebrity Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Screenshot) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) +2 Johnny Depp (Foto: Getty Images) Celebrity Zvijezdu filma ''Pirati s Kariba'' rijetki su prepoznali: Beogradom šeće pomalo zapušten, s kojom kilom viška i bradom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene