Parni valjak

Hus iz Parnog Valjka otkrio za čime žali nakon gotovo 40 godina na sceni

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dva rasprodana akustična koncerta u Lisinskom ovog prosinca dokaz su da Parni valjak i dalje uvjerljivo drži status jednog od najboljih pop rock sastava na domaćoj sceni.

Bilo je sve skupa zapravo donjet odluku ili ić dalje s velikom mogućnosti da padamo u standardu koji smo postavili ili jednostavno zaustavit priču dok je velika, 30 godina, nitko nije sanjao da će bend toliko izdržat.

Pogledaj i ovo Husein Hasanefendić Hus veliko priznanje Dobitnici Porina za životno djelo su Husein Hasanefendić Hus i Parni Valjak te Erika Krpan

Kako su domaći bendovi dobili imena? Sve su nam priznali!

'Bilo je sve skupa zapravo donjet odluku ili ić dalje s velikom mogućnosti da padamo u standardu koji smo postavili ili jednostavno zaustavit priču dok je velika, 30 godina, nitko nije sanjao da će bend toliko izdržat', kaže Husein Hasanefendić Hus kojemu danas najviše problema zadaje pisanje veselih pjesama.

Na pitanje postoji li išta za čime bi žalili nakon toliko godina, odgovor je jednostavan. 'Za vremenom. To je jedina stvar koju ne možeš nikako nadoknadit, sve ostalo više manje', kaže Hus.

Već iduće godine bend obilježava 40 godina na sceni, a planovi za rođendansko slavlje već se sada kuhaju, pa će svi koji propuste koncerte idućeg mjeseca, imati novu priliku za uživanje u njihovoj glazbi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene