Dugogodišnja ljubav

Helena Šopar najavila da će raditi i nakon djeteta: "Zašto ne?"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Helena Šopar snimila je kampanju za vlastitu liniju odjeće. Pridružila joj se i sestra Tamara.

„Meni je drago da se curama sviđa naša roba i trudimo se da sve klijentice budu zadovoljne“, kaže Helena Šopar, naš najuspješniji top model.

Nakon što je svoju prvu kampanju snimila sa sestrom Tamarom u svojoj rodnoj Novalji i drugim prekrasnim paškim lokacijama, ove je godine izbor pao na Brač, odnosno jednu od najpoznatijih hrvatskih plaža - Zlatni rat.

"Moj dečko ima kuću na Braču i tu ljetujemo i opet sam na neki način emotivno povezana s ovim otokom pa smo odlučili ovdje snimiti, a da dovedemo malo Paga, naravno tu je ta sva čipka koju koristimo u kolekciji i dalje umetnuta", dodaje Helena.

Helena i Tamara u svojoj kolekciji koriste ručno izrađenu čipku, koja je zaštitni znak njihova otoka te je spajaju s modernim stilovima New Yorka, Pariza i Londona. Ove godine su kreacije dobile imena prema nekim bračkim simbolima.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"



"Meni je najdraža Bol haljina koja je rađena od 13 metara svile s 10 metara ručnog rada. Dosta truda smo uložile u tu haljinu zato što je ta svila tanka pa se rasteže, pa se mora čekati da se skroz rastegne pa se tek onda reže", kaže Helena.

"Uživamo u tom, komponiramo koliko god možemo, komuniciramo svaki dan, 100 puta dnevno se čujemo seka i ja, dogovaramo, smišljamo kreacije. Tako da eto uživamo u tome, nadam se da se to onda i odrazi na kolekciju", kaže modna dizajnerica Tamara Rebić.

Helena je već punih 12 godina u samom vrhu modnog biznisa, a dio tajne njezina uspjeha leži u tome što ne pije alkohol i kavu, ne puši te rijetko izlazi.

„Moraš imati disciplinu, moraš paziti na sebe da si odmoran, da zračiš, da si zadovoljan, a opet moraš biti radnik“, poručuje Helena. Ovog puta joj je veliku potporu na snimanju pružio i dečko Vjeko.

"Vjeko pozna Bol bolje nego Tamara i ja. On ovdje već ljetuje zadnjih 30 godina, voli Bol i sve nam je pomogao organizirati, s nama je cijeli dan na snimanju i naravno da sam zahvalna", dodaje Helena.



Helena je zasad ponosna teta, a kaže da ne vidi problem u usklađivanju poslovnih obveza i jednoga dana majčinstva. "Vani kolegice moje imaju po jedno, dvoje, troje djece i dalje snimaju i dalje funkcioniraju, čak s malom djecom, i babysitterica ode na put, dolazi dijete na snimanje, one se podoje, onda dalje babysitterica čuva i dolazi svakih par sati na snimanje. Mislim ni klijenti nemaju problem s tim. Većina modela su prirodno mršave i kad rode jako brzo i smršave, vrate liniju i zašto ne bi nastavila raditi?", zaključuje Helena.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene