Kratko, ali slatko

Ervin: 'Ja sam sa svojim nastupom zadovoljan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Celebrity Masterchef kuhinju napustio je još jedan kandidat - Ervin Baučić. Iako je i žiri rekao da je Ervin odličan kuhar, presudili su mu stres i utrka s vremenom.

Na iznenađenje mnogih, četvrti po redu kuhinju je napustio Ervin Baučić. Gyoze i Pad thai, prema receptu chefa, food stylista, gastronoma i fotografa Vida Nikolića, stajali su kazališnog glumca i solista daljnjeg natjecanja.

Pogledaj i ovo Maja Šabić Mala nezgodica! Izvršni producent MasterChefa otkrio po čemu pamti njegovu pobjednicu Maju Šabić: "Ono što je tad izrekla mi nismo mogli nikako stavit na TV"

'Kratko ali i slatko, mislim slatko više manje. Kratko i efektivno. Mislim svidjelo mi se to, jela koja sam pripremao su bila ukusna kao i kad ih pripremam doma. Ja sam sa svojim nastupom zadovoljan', rekao je Ervin.

Od svih zadataka koji su se našli pred njim, najveću borbu ipak je vodio sa satom.

'To vremensko ograničenje mi je nanijelo gadnih glavobolja. Doma opušteno, nekad skuhaš sve to i u manje od sat, ali kad si svjestan da imaš samo sat, nije to za mene', rekao je Baučić.

Nakon MasterChefa vraća se svojem uobičajenom životu, obvezama u kazalištu te pjevanju. Nastavit će kuhati u svojoj kuhinji u kojoj nema otkucavanja sata. Ali zato će primijeniti nove naučene tehnike.

Što je još rekao Ervin pogledajte u prilogu IN magazina.

Celebrity MasterChef gledajte na Novoj TV nedjeljom od 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr!



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene