''mladi smo bili...''

Davor Gobac prisjetio se anegdote s Dinom Dvornikom: ''Spavali smo u njegovoj djevojačkoj sobi''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Gobac - 1 Davor Gobac - 2 Davor Gobac - 3 Davor Gobac - 4 Davor Gobac - 5 Davor Gobac - 6 Davor Gobac Davor Gobac Davor Gobac Davor Gobac sa sinom +19 Davor Gobac sa suprugom Galerija

Kultni rock bend Psihomodo pop slavi 40 godina karijere velikom koncertnom turnejom po Hrvatskoj, u sklopu koje ove subote stižu na splitske Gripe. Tim povodom frontmen Davor Gobac našem Gordanu Vasilju otkrio je da ne planira u mirovinu te koji je recept za uspješan brak, a prisjetio se i lude mladosti s Dinom Dvornikom.

Čim je kročio na splitsku rivu, Davora Gopca opkolili su obožavatelji i čekali u redu za selfie.

''Evo, vidiš i poznaju me ljudi. Samo nisam znao da su ovako narasle ove palme. Baš su velike. I već vidim puno turista i lijepo je vrijeme.'', priča Davor Gobac. 

Legendarni frontmen Psihomodo popa, koji slavi 40 godina karijere, s nestrpljenjem iščekuje subotnji koncert na kultnim Gripama.

''Mi smo u Splitu uvijek dosta dobro prolazili, imali smo neku svoju publiku. Ja sam siguran da će biti dobra svirka. Dođite, bumo svirali rock n' roll, valjda to još netko sluša.'', priča Gobac. 

Bit će to presjek njihovih najvećih hitova iz duga četiri desetljeća, koliko traju na domaćoj sceni.

''Brže je prošlo nego što bi čovjek rekao. Pa u jednu ruku si baš zadovoljan kaj 40 godina postojiš, kaj smo još uvijek živi. A s druge strane ti je malo ono, kaj je već prošlo 40 godina? Pa koliko onda ja imam?'', priča. 

60, dobro ste čuli, toliko je godina u veljači napunio ovaj karizmatični glazbenik koji na koncertima i dalje pršti od nevjerojatne energije.

''Pa dobro gledaj, Stonesi imaju 80 i Mick Jagger još trči po bini, nije normalan. Pa vježbam, moram otići malo ujutro radnim danom pola sata, malo dum dum, moraš jer sad su to već godine, treba izdržati cijelu tu turneju.'', kaže. 

Uz jutarnje vježbanje, slobodno vrijeme najradije provodi slikajući, a glazbena mirovina mu, kaže, nije ni na kraj pameti.

''Pa ja mislim da je penzija utopija. Penzija ne postoji, odeš u penziju pa umreš za dva mjeseca. Ja ne bih htio ići u penziju dok god se mogu micat, a nadam se da će to biti do kraja.'', kaže. 

Uz grad podno Marjana, multitalentiranog Gopca veže mnogo emocija. Split je rodni grad pokojnog bubnjara Psihomodo popa Tigrana Kalebote i Davorova velikog prijatelja Dine Dvornika.

''Ja sam jednom dok je još rat trajao, bio mjesec dana kod Dina. Spavali smo u njegovoj djevojačkoj sobi. Pa bilo nam je super, nadam se da je i starcima bilo tako, ali dobro, tad smo još bili mladi, imali smo 30-ak godina.'', prisjetio se. 

Iako rijetko govori o svojem privatnom životu, rođeni Karlovčanin je već 30 godina u sretnom braku sa samozatajnom balerinom Deanom.

''Pa znam se tu i tamo posvađati. To je dio života. Život bi bio dosadan bez svađe. A brak k'o brak. I taj bend moj i to je drugi brak. Ja sam u par brakova istovremeno, duže sam s bendom nego s familijom.'', kaže. 

Obitelj Gobac već godinama živi mirnim životom u Zaprešiću, a očevim stopama krenuo je i njegov sin jedinac, 30-godišnji Vili. Iako je završio Akademiju dramske umjetnosti, Gobac junior sa svojim bendom Donkey Hot nastupa diljem Hrvatske.

''Mali svira, radi u IT firmi, super. Stalno mu vele da je isti ja, ja mu velim pa kaj te briga, ja sam ti tata pa nećeš biti isti poštar.'', zaključio je. 

Jedno je sigurno, uz vrhunsku svirku Psihomodo popa, ove subote na Gripama neće nedostajati ni Gopčeva jedinstvenog humora. A nakon Splita, turneju Vjerujem u čuda'' 14. lipnja nastavljaju u Rijeci, a 12. listopada ih čeka i Arena Zagreb.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Sandra Perković +27 Sandra Perković i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Vili Beroš Alen Bičević Enis Bešlagić - 4 +25 Enis Bešlagić - 5 inMagazin Svi su primijetili da Minea izgleda bolje no ikad, a evo koja je njezina tajna: ''Uvijek idemo linijom manjeg otpora, ali...''  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene