Promjena se vidi!

Zvijezda "Kumova" pokazala rezultate zahvata kojima se podvrgnula i nije baš oduševila ukućane, nikad zgodnija zablistala je na crvenom tepihu!

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Goran Sebelic/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 6 In Magazin: Darija Lorenci Flatz - 5 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec +21 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Galerija

Daria Lorenci Flatz bila je jedna od zvijezda svečanog otvorenja 70. Pula film festivala.

Glumica Daria Lorenci Flatz bila je jedna od glavnih zvijezda svečanog otvorenja 70. Pulskog filmskog festivala na čijem je crvenom tepihu zablistala u svečanom izdanju.

47-godišnja Daria nosila je crnu lepršavu haljinu s otvorenim leđima u kojoj su do izražaja došla njezina utrenirana leđa i zgodne noge, i čini se kako su se naporni treninzi za show "Ples sa zvijezdama" u kojem je sudjelovala itekako isplatili. Glumica je bila sjajno raspložena i pozirala je u društvu kolegica glumica.

Daria je nedavno otvoreno progovorila o estetskoj operaciji kojoj se podvrgnula, točnije blefaroplastici, uklanjanju podočnjaka i podizanju kapaka uz lagani facelift.

"Uvijek sam imala taj neki umoran izgled u predjelu očiju, malo onako spuštene kapke gornje i uvijek su mi se podočnjaci jako vidjeli, tako da ako se ja ne smijem... Ali srećom ja se jako često smijem, onda su ljudi govorili ''pa što, mi nismo ništa primijetili''.... Ali kad bih bila neutralna ili ozbiljna, uvijek bih izgledala kao da sam tužna, bolesna ili umorna... I baš taj predio očiju je odavao taj dojam", izjavila je Daria za IN magazin.

"Kad si mlađi, ja sam si mislila - ma nema šanse da ću si ja to raditi. Ja sam karakterna glumica, filmska, kazališna. Kako ću ja igrati ženu iz susjedstva, ja baš igram te karakterne uloge pa zategnuta i nafilana, pa nema šanse... Međutim, prođeš 40.-u, taština radi i ne bi baš više bio zgužvan i stario, i onda to uđe na mala vrata. To je prvo bila tabu tema, 'aha, ova kolegica radi, aha i ova'', pa onda ''jao, grozno'', onda kreneš sve više i nama je to sad totalna normala. Prvo se o tome priča, onda sve drugo, što si radila, kod koga si radila, da vidim", dodala je Daria.

Dariji su botoks, hijaluron i tretmani pomlađivanja sve češći razlog odlaska kod dermatologa, no njezini ukućani, suprug i trojica sinova, priznaje, nisu oduševljeni.

"Oni su zgroženi! Moji dečki su ''mama je poludila''! Ali kuće da sam toliko poludila da se više nitko ne upliće. Kad su tek krenuli fileri, malo botoksa bilo je ono ''Kaj radiš ti? Jesi li ti normalna?'' Pa dođeš crven, pa dođeš modar, pa stalno si u nekom oporavku. Imaš dva slobodna dana, ja se malo sredim... Ali sad su skužili, to je to, mama je glumica... Ma i da nisam glumica, isto bih to radila jer i moje prijateljice, koje nisu glumice, a prešle su četrdesetu, sve se njeguju, nešto rade, malo se dotjeruju, to se sve nešto malo skriva jer stvarno ukućani ne gledaju blagonaklono na to. Ali ja bih rekla su moji sad već na pravom putu da se naviknu. Ovo je bilo drastično! Ja sam hodala sedam dana s naočalama, kao prava hollywoodska diva i onako sam si mislila ''ma to je to, čovječe'', hahahaha! Kao šlafrok, bacam smeće, nosim naočale, idem na dječje rođendane s naočalama", nasmijala se Daria.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene