Nove pustolovine

Novo iznenađenje Bojana Jambrošića, ovo sigurno niste očekivali: "Sad je možda izašao malo pravi Bojan van"

Bojan Jambrošić Bojan Jambrošić DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bojan Jambrošić Bojan Jambrošić Bojan Jambrošić Bojan Jambrošić +0 Bojan Jambrošić Galerija

Kako kaže stara narodna: u svakom zlu nešto dobro. Tako će zahvaljujući karanteni klinci dobiti - crtiće! I to iz pera Bojana Jambrošića. U njegovim animiranim pustolovinama s Rozom mališani će uživati, a usput i ponešto naučiti. Tko je u cijeloj priči Jojo i kako je do svega uopće došlo, Bojan je otkrio našoj Sanji Kuzmanović.

Pjeva, pleše, sinkronizira, glumi, imitira. I taman kad ste pomislili da ste vidjeli sve, Bojan Jambrošić ima još pokoji as u rukavu.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Na ideju da radim crtić došao sam sasvim slučajno i spontano, a to je zato što nije postojao crtić za pjesmu na YouTubeu koju moji nećaci jako vole i Bojan ne budi lijen, ja sam otišao na Google i upisao sam 'how to make a cartoon'", otkrio nam je Bojan.

I tako, malo-pomalo, nastala je Roza.

"Zapravo nije nimalo lako napraviti crtić, pogotovo ako sam radiš posao koji inače radi  15-ak ljudi. Osim animacije i crtanja, ja sam sam radio i glazbu i tekst za glazbu. Naravno, sve sam otpjevao, snimio to, montirao, a najteže mi je bilo ubaciti sebe u taj crtić, da sve to nekako okej izgleda. Crtić je namijenjen predškolskoj dobi, klincima prvog i drugog razred, a i svima starijima koji se žele malo nasmijati, možda malo zapjevati", ispričao nam je pjevač.

Nemojte da vas pokoja sijeda zavara, Bojan je još uvijek jedno veliko dijete.

"Ja jesam jedno veliko dijete, stojim iza toga i ne sramim se toga. Volim se puno igrati, zabavljati, nekako tu dječju energiju imam u sebi, volim raditi s klincima, otud i ideja s tim crtićem, sad je možda izašao malo pravi Bojan van", priznao nam je.

Da se to napokon dogodi, trebalo mu je punih pet godina i zeleno svjetlo, koga drugog, nego njegovih nećaka.

"Ako su oni pogledali crtić od početka do kraja i bilo im je super i pitali su gdje je sljedeća epizoda, to mi je bio znak da je crtić dobar i da ga mogu izbaciti van. Iako radim crtiće sad već pet godina i već postoji nekih deset crtića na YouTubeu koji imaju i više od 20 milijuna pogleda, ja sam se ipak sramio i mislio sam da nije dovoljno dobro to što radim", zaključio je.

Danas, desetak crtića kasnije, inboks mu zatrpavaju poruke roditelja koji se raspituju za nove animirane avanture. Dragi roditelji, ne brinite se, Bojan je usavršio znanje, bit će toga još!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene