Uživaju u Hrvatskoj!

Bernie Ecclestone u 90. godini dobio je sina s kojim trenutačno boravi u Dubrovniku, na kritike o visokoj dobi za očinstvo reagirao je u svom stilu!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone Bernie Ecclestone Bernie Ecclestone Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Bernie upija sunce (Foto: Dnevnik.hr) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi 1 (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Par se upoznao 2009. godine (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone (Foto: AFP) +0 Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Galerija

90-godišnji Bernie Ecclestone i 46 godina mlađa supruga Fabiana Flossi prošetali su se Dubrovnikom. Jednogodišnjeg sinčića ostavili su na jahti. Voli li maleni biti na brodu, kako su proslavili njegov prvi rođendan te kako bi reagirali da jedan dan poželi biti vozač Formule 1 otkrili su samo za IN magazin.

Za prvo ljetovanje sa sinčićem Aceom devedesetogodišnji Bernie Ecclestone i 46 godna mlađa supruga Fabiana Flossi odabrali su upravo Dubrovnik.

Pogledaj i ovo Slavica Ecclestone - 3 Sve je bilo brzo Slavicu Ecclestone svi znamo po braku sa šefom Formule 1, a njihova je brakorazvodna parnica oborila svjetski rekord!

Bivši šef Formule 1 dobio je četvrto dijete u dobi od 89 godina. Iz prethodnih brakova ima tri kćeri, a zadnju, Petru, dobio je u braku sa Slavicom Ecclestone prije 32 godine. Najstariju kćer, Deborah, dobio je 1955. Obitelj ljeto provodi na svojoj jahti Petari, kojom Bernie i nakon razvoda od Slavice gotovo svako ljeto krstari Jadranom. Ovo je prvi put da je na njoj s njima jednogodišnji Ace.

Na kritike s kojima se par susretao o tome kako je Bernijeva dob previsoka za očinstvo milijarder je u medijima reagirao u svom stilu.

''Ja o tome ne razmišljam'', rekao je. 

Uz Bernieja brojne slavne osobe postale su očevi u poznijoj životnoj dobi. Charlie Chaplin dobio je sina u 73. godini. Sina je dobio i medijski mogul Rupert Murdoch u 72., a glumac Robert de Niro kćerkicu je dobio u 68.

Fabiana kaže kako je porod prošao sjajno. Ace je na svijet stigao u samo 25 minuta. 

A što je sve ovaj par otkrio o sinu i odmoru u Dubrovniku, pogledajte u našem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene