Stigao iz Hollywooda

"Dubrovački Apolon" svojom pojavom oduzima dah kupačicama: Ima li djevojku?

Antonio Lujak (Foto: Instagram) Antonio Lujak (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Lujak (Foto: Dnevnik.hr) Antonio Lujak (Foto: Instagram) Antonio Lujak (Foto: Dnevnik.hr) Antonio Lujak (Foto: Dnevnik.hr) Antonio Lujak (Foto: Dnevnik.hr) +0 Antonio Lujak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Dubrovački Apolon - naziv je kojim često opisuju modela, glumca i producenta Antonija Lujaka.

Poznati Dubrovčanin Antonio Lujak tek je stigao na odmor u rodni grad.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

No trenuci na plaži za njega su rijetkost. Pozivi agenta u Hollywoodu nisu ništa rjeđi ni dok je na odmoru. Tako da ga po povratku u Los Angeles čekaju pune ruke posla.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli •ANTONIOLU• Croatian 🇭🇷 (@antoniolujak)

Sreli smo ga na plaži gdje je proveo djetinstvo, dubrovačkoj Copacabani. Srdačno se javljao brojnim prijateljima te fotografirao s brojnim kupačicama koje nisu krile oduševljenje njegovom pojavom.

"Uvijek mi je drago doći doma, sad sam pogodio sezonu pa sam sklopio ugodno s korisnim", odmah na početku ističe markantni Dubrovčanin.

"Jesm li zaljubljen? Čovjek može biti zaljubljen u više stvari, ali sretan i zadovoljan jesam. Došao sam do tog levela da sam sretan životom kojeg imam, i onim u Los Angelesu i da mogu doći ovdje, Zapravo sam zaljubljen u život", misteriozno odgovara na pitanje o tome je li neka posebna dama zarobila njegovo srce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli •ANTONIOLU• Croatian 🇭🇷 (@antoniolujak)

Briga o tijelu ostala mu je još iz manekenskih dana. Tijekom karijere nosio je revije najpoznatijih modnih kuća, a na snimanju mu je u zagrljaju završila čak i Eva Longoria. Nakon toga uslijedila je filmska karijera, a zadnje što je u Hrvatskoj radio jest film Robin Hood.

"Bio sam uzbuđen, pogotovo jer su me doveli iz Los Angelesa za taj projekt i to još u moj grad, što se ne događa često, ali mi je drago, jer Dubrovnik je postao velika filmska destinacija."

Antonio je manju ulogu dobio i u još jednom holivudskom projektu koji se snimao u Dubrovniku - Ratovima zvijezda.

Već je glumio i uz Leonarda DiCaprija, za kojeg kaže da je pravi partijaner. No kada su u pitanju zvijezde uz koje bi se volio pojaviti na filmskom platnu, izbor pada na staru gardu jer od njih možeš najviše naučiti.

"Volio bih raditi s Al Pacinom, on je legenda, ali i s Christianom Baleom koji mi je godinama najdraži glumac", iskreno priznaje Lujak.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli •ANTONIOLU• Croatian 🇭🇷 (@antoniolujak)

Još bi jedan san htio ostvariti. Naime, Antonio oduvijek sanja o tome da dio godine provodi u Kaliforniji, a dio u Hrvatskoj. Zbog projekta, o kojem još ne želi govoriti, nada se da će mu se želja uskoro ostvariti. Osobito zato sto mu nedostaje obitelj.

Nadamo se da ćemo Antonija češće sretati u Lijepoj našoj, a cijeli intervju pogledajte u našoj galeriji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) +1 Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Celebrity Danima je tulumarila, a onda se samo srušila: Što je dovelo do smrti mladog Playboy modela?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene