Nimalo ne nalikuju!

Pogledajte kako izgleda starija sestra Jennifer Lopez, vješto je krije sve ove godine i malo tko zna da uopće postoji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez ima stariju sestru Leslie, koju rijetko pokazuje u javnosti, a koja radi kao profesorica glazbe u njujorškom Bronxu.

Slavna latino-diva, 52-godišnja Jennifer Lopez ne krije koliko joj je obitelj važna u životu i može se pohvaliti da ima blizak odnos sa svojom braćom i sestrama, no jednu od njih ipak rijetko pokazuje u javnosti. Naime, dok se njezina mlađa sestra, 50-godišnja Lynda češće pojavljuje na crvenom tepihu i radi kao poznata novinarka, njezina starija sestra Leslie radije se drži podalje od očiju znatiželjne javnosti i radi kao profesorica glazbe u jednoj školi u Bronxu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez seke na okupu Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

Iznimku je učinila tek kada se njezina kći Brenda deklarirala kao transrodna osoba, o čemu se bila oglasila i Jennifer.

"Ovo je Brendan, starije dijete moje sestre Leslie i predstavljao je svoju školu na #globalyoungleadersconference u Washingtonu. Ne mogu biti ponosnija na njega, Brendan je snažan i pravi vođa u obitelji. Voli te teta Jen", napisala je tada u jednoj od objava koju je podijelila na svojem profilu na Instagramu.

Jennifer rijetko kada objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, tek u ponekim posebnim prigodama, poput obilježavanja rođendana ili sličnih prigoda, pa mnogi ne znaju da Leslie postoji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

"Zahvalna na sestrama. Nadam se da ćete provesti dan za stolom s voljenima", napisala je Lynda Lopez povodom prošlogodišnjeg Dana zahvalnosti na profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s Jennifer i Leslie.

Osim Lynde i Leslie, Jennifer ima i dva brata, a svi zajedno pojavili su se u showu Oprah Winfrey davne 2002. godine i tada su priznali kako zapravo ne vole javno govoriti o Jennifer.

Braća i sestre odrasli su u Bronxu s roditeljima Guadalupeom i Davidom, a dok Jennifer danas posjeduje nekretnine diljem Sjedinjenih Država, ostatak njezine obitelji ostao je živjeti u New Yorku, gdje ih često posjećuje, posebno tijekom praznika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene