"Jedina ljubav moga života"

Bezuvjetna ljubav i odanost voljenog muškarca: Diva živi svoj san već 30 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Klapa Rišpet snimila je spot za pjesmu koju su snimili s Doris Dragović.

Ovih je dana u Splitu je sniman videospot za novu pjesmu klape Rišpet, u kojoj je zapjevala i glazbena diva Doris Dragović. "Jedina ljubav moga života" - naziv je nove pjesme klape Rišpet, koju su snimili s dugogodišnjom prijateljicom Doris Dragović. "Doris je Doris. Doris je izvan svih kategorija i počašćen sam zaista šta nam je prihvatila doći snimiti duet i šta imamo pjesmu s Doris, to nam je zaista jedan vrhunac", priča Pero Kozomara.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Kad te pjesma uzme onako na prvu i kad osjetiš da je nekako prostrujala neka toplina kojom Perino autorstvo obiluje, rekla bih onda te pjesma nekako zakači za sebe i ne pusti te više i tako nam se dogodilo. A o Ivi što mogu reći, Bože moj vokal svih vremena, glas nezaboravan, izvanzemaljski", rekla je Doris Dragović.

U ovoj baladi mnogi će se prepoznati jer govori o istinskoj ljubavi, o svim usponima i padovima. "To je pjesma s kojom se svatko može poistovjetiti, pa čak i oni koji a priori ne vole klapu Rišpet, ali kad čuju to, sigurno će ih podsjetiti na nekoga dragog, nekog voljenog, a to je i najljepše u svemu tome", dodaje Dragović.

A upravo odanost i bezuvjetna ljubav za Doris je tajna uspješnog braka. Ističe da živi svoj san i da je i nakon više od 30 godina braka, suprug Mario još uvijek iznenadi. "Cvitić po cvitić, doista. Dobila sam i neki dan ružu za Valentinovo, on zna tako... Taj cvijet jedan koji govori više od ne znam 100 riječi, 100 poruka, više od 100 izjava. Mislio sam na tebe, bio sam negdje i evo ga, to je to", dodaje Dragović. A ženama, da bi bile sretne, malo treba, tvrdi ova glazbena diva. "Kupite joj cvijet, jedan cvijet svaki dan, cvijet po cvijet, i puno ljubavi. To je to. Ma malo mi za sriću triba i tako svakome. To je velika istina i na tome treba živjeti, i to je tako dobro", zaključila je Dragović.

Što nam je još Doris Dragović otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene