"Posebna vrsta ljepote"

Nina Badrić u jednoj od najkraćih haljinica izbacila vitke noge, pogledajte zašto su joj poručili da je ukras ovom svijetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografiju za koju je dobila brojne koplimente i pohvale na račun izgleda i ljepote.

Nina Badrić odlučila je u sivi kišni dan ubaciti malo boje, pa je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u ultrakratkoj ljubičastoj haljinici, a komplimenti su se odmah zaredali.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

"Dodaj malo boje u ovaj sivi dan", napisala je Nina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Ma ukrasu svijeta", "Posebna vrsta ljepote", "To su te noge", "Fantastična", "Ljepotica", "Prezgodna", "Prelijepa žena", "Savršen stil", "Prelijepa i naravno pametna i svoja", "Diva", "Predivna Nina", samo su neki od komentara koje su joj obožavatelji uputili.

Nina je nedavno uživala na egoztičnim Maldivima i objavljivala fotografije kojima je oduzimala dah pratiteljima na Instagramu, a prema pisanju srpskog Blica boravila je na privatnom otoku najbogatije Srpkinje Sandre Meljničenko na koji nije lako doći.

"Nina je rekla da ide na Maldive i mislimo da je otišla s njima, jer nije spomenula tko će joj praviti društvo. Poštuje njihovu privatnost, ni nama najbližim prijateljima ne priča kako Sandra živi. U taj kompleks na otoku ne može svatko ući, a tko želi mora iskeširati pozamašnu svotu novca od 50 tisuća eura za noć", izjavio je anonimni izvor za Blic.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene