Drama u Zagrebu

Nikolinu Ristović i njenu kćerkicu Unu prijatelji pronašli onesviještene u stanu: "Otrovale smo se, krim policija je na uviđaju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikolina Pišek Ristović i njena kći Una otrovale su se plinom u svom stanu u Zagrebu nakon čega su hitno hospitalizirane. Iz bolnice su puštene u ponedjeljak.

U Zagrebačkom stanu voditeljice Nikoline Rostović (44), poznatije kao Pišek, u kojem živi sa suprugom Vidojem Ristovićem (42) puknula je cijev od plina koja osigurava grijanje za cijelu gradu pa su se ona i šestogodišnja kćerkica Una otrovale ugljičnim monoksidom.

"Sve se dogodilo u noći sa subote na nedjelju. Nikolina se oko 20 sati čula s Vidojem koji je zbog posla morao otići u Beograd, tada mu je rekla da je s kćeri došla iz grada i da će zajedno gledati film i odmarati. Zatim je Nikolina nazvala supruga oko jedan sat u noći i rekla da njihova kći Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah krenu kod doktora, što je Nikolina poslušala", ispričao je izvor blizak obitelji za srpski Blic.

Suprug ju je ponovno nazvao nakon nekoliko minuta, a zabrinuo se kada mu se Nikolina nije javila.

"Vidoje je odmah zvao prijatelje da odu do njihove kuće i provjere što se događa s Unom i Nikolinom. Kada su prijatelji došli ispred kuće, čuli su kako psi laju, ali nitko nije otvarao vrata. Nakon toga su razvalili ista i vidjeli Nikolinu, koja je bila bez svijesti na podu, kao i njezinu kćer koja je ležala na krevetu. Odmah su zvali policiju i hitnu pomoć, a čim su došli kod njih shvatili su da je pukla cijev tijekom građevinskih radova i izazvala trovanje plinom", dodao je izvor.

Nikolina i Una odmah su prebačene u bolnicu, iz koje su puštene ovaj ponedjeljak, a u stanu im je izmjerena sedam puta veća doza plina od dozvoljene.

"Evo sad su nas otpustili iz bolnice. Otrovale smo se ugljičnim monoksidom. Dobro smo, da. Krim policija je na uviđaju. Ne mogu tvrditi tko je kriv, ali mogu pretpostaviti. Riječ je o plinskim instalacijama koje su servisirane tri dana prije incidenta, točnije u srijedu", kazale je potresena Nikolina za 24 sata nakon izlaska iz bolnice.

Osim Une, Nikolina ima i 24-godišnju kći Hanu Cigoj koju je dobila s bivšim dečkom, novinarom Markom Cigojem.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) Borna Kotromanić +0 Borna Kotromanić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u ovom izdanju nikako nije mogla neopaženo prošetati centrom Zagreba

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene