veliki miljenik žena!

Prizor naočitog glumca s kćeri topi srce, a njegovo je odavno osvojila ljepotica s kojom je vezu započeo na smiješan način

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ryan Reynolds bio je dugo prijatelj s Blake Lively s kojom je u braku od 2012. i imaju troje djece, a zanimljivo je kako su shvatili da bi trebali biti zajedno.

Ryan Reynolds (44) jedan je omiljenih holivudskih faca i ističe se duhovitošću i pristupačnošću, ali i idiličnim obiteljskimm životom s 11 godina mlađom glumicom Blake Lively. 

Pogledaj i ovo Blake Lively i Taylor Swift - 7 Brzo je sve sakrila! Omiljena ljepotica sreću zbog poena svoga tima nije skrivala, a dok je slavila, umalo je pokazala i malo previše!

Naočiti Kanađanin je svojim posljednjim pojavljivanjem u javnost osvojio još veću naklonost žena diljem svijeta. Ryan je prošetao ulicama New Yorka sa svojom kćeri, sedmogodišnjom Inez na ramenima što je bio presladak prizor. Glumac je bio u ležernom izdanju, a lice je prekrio sunčanim naočalama i zaštitnom maskom za lice. 

Njegova kći je sa zanimanjem promatrala okolinu i bila je preslatka u ružičastoj odjevnoj kombinaciji i s rajfom sa ušima na glavi. Inez je najstarije dijete Ryana i njegove supruge Blake te imaju još jednogodišnju kćer Betty i šestogodišnjeg sina Jamesa. 

Par, koji se krajem prošlog mjeseca cijepio protiv koronavirusa pa se Reynolds našalio da sad u sebi ima čip za 5G mrežu, je u braku od 2012. Njihova ljubavna priča je poput romantične komedije, a glumac je svojedobno duhovito rekao da se zaljubio u Blake nakon njihovog prvog seksa. 

Supružnici su se sprijateljili na setu filma "The Green Lantern" koji je izašao u kina 2011. "Bili smo prijatelji dugo vremena za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek, Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Preporuke Pogledajte trailer za film koji su Salma Hayek i Ryan Reynolds snimali diljem Lijepe naše, već se vidi da će biti hit!

Zanimljivo je kako su se susreli godinu dana nakon snimanja filma. "Oboje smo bili slobodni i otišli smo na dupli spoj. Ona je bila na spoju s drugim muškarcem, ja sa drugom ženom. Bio je to najneugodniji spoj za ljude koji su bili s nama jer među nama je kemija bila poput vatrometa", prisjetio se glumac. 

Blake je dala svoju perspektivu cijelog događaja koja je malo drugačija.

"Spoj je prošao dobro za njega. Ne znam za vatromet kada je riječ o meni. Da, bili smo dugo vremena jako dobri prijatelji i kako smo bili slobodni, pokušavali smo onom drugom naći savršenog partnera. Pitali smo se: 'Tko bi bio dobar za tebe?'. Sjedili smo i razgovarali u stilu: 'Znaš li nekog?' I nije se ništa događalo u tom razdoblju između nas, oko godinu i pol. I onda nam je sinulo: 'Pa mi bismo mogli biti u vezi'", ispričala je glumica koja se kao i njezin muž voli našaliti. 

Istaknula je da je prijateljstvo ključni dio njihove veze i da su zbog toga toliko sretni zajedno. Koliko dobro funkcionira njihov brak, može se vidjeti kod njihovih pojavljivanja u javnosti, ali i po objavama na Instagramu gdje ne propuštaju priliku našaliti se jedno s drugim. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Na Valentinovo je Blake objavila video u kojem je pokazala kako joj Ryan pomaže bojiti kosu. "Tog puta sam poseksala frizera", napisala je šaljiva glumica i nasmijala milijune obožavatelja. 

Inače, par iza sebe ima veze s nekima od najzgodnijih i najpoznatijih kolega u Hollywoodu. Blake je ljubila Leonarda DiCaprija, Ryana Goslinga i Penna Badgleyja. 

Ryan je bio u braku s plavokosom ljepoticom Scarlett Johansson od 2008. do 2011. Navodno je imao kratku vezu s Melissom Joan Hart,  zvijezdom serije "Sabrina, mala vještica", a ljubio je i Traylor Howard poznatu po humorističnoj drami "Monk". Među njegovim bivšim djevojkama su i Kristen Johnson, Rachel Leigh Cook, Alanis Morissette, a strani mediji su tvrdili da je bio i sa Sandrom Bullock i Charlize Theron. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene