blista!

Kolinda se pohvalila fotkom iz Dubaija u pripijenoj haljinici, pratitelji joj poručili da nikada nije bila ljepša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu se pohvalila fotkom iz Dubaija, a mnogi su joj pisali da nikada nije bila ljepša.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu se pohvalila fotografijom iz Dubaija, gdje je bila na panelu EXPO.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović "Ljepotica, ponos" Kolinda se povodom Dana žena prisjetila vlastitih riječi, no puno više pažnje privukla je fotografija koju je objavila!

"Posljednji dan sajma EXPO. Hrvatska postaje sve prepoznatljivija", napisala je Kolinda u opisu fotografije te je čestitala jednom domaćem proizvođaču maslinova ulja na zlatnim medaljama, a ujedno je istaknula kako je uvijek govorila da je naše maslinovo ulje najbolje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

U samo sat vremena fotka je prikupila više od pet tisuća lajkova, a mnogi su joj u komentarima pohvalili izgled. "Nevjerojatna si", "Predivna", "Zaista si prekrasna, imaš divan osmijeh", "Odlična", "Nikad ljepša", samo su neki od komentara koje je dobila.

Kolinda je na fotki pozirala u pripijenoj ljubičastoj haljini i cipelama na visoku petu, a jednostavan, elegantan stil upotpunila je frizurom na koju smo svi već navikli.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene