Opet je gola

FOTO Srpska pjevačica opet provocira: 'Selfie' nakon seksa?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedni smatraju da je pjevačica ovaj put stvarno pretjerali, a drugi, koji čine većinu, smatraju da bi trebala biti stalno naga!

Srpska pjevačica Jelena Karleuša u posljednje vrijeme ne prestaje s provokativnim, vrućim fotografijama, a ovog je puta otišla korak dalje i na svom Facebooku objavila fotografiju na kojoj je skroz gola u hotelskoj sobi dok se njezin suprug šeta po terasi. Mnogi su odmah pomislili da je ovaj selfie nastao poslije seksa.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Srpska pjevačica Jelena Karleuša pozirala potpuno gola dok je čekala supruga

Uslijedili su brojni komentari obožavatelja, pa tako jedni smatraju da bi stalno trebala biti gola i pokazivati svoje seksi tijelo, a drugi joj predbacuju i govore da je ovog puta stvarno pretjerala. No, čini se da se pjevačica ubrzo predomislila u vezi objavljivanja vlastite golotinje pa je fotografiju uklonila s društvenih mreža.

No, bez brige, uslijedile su i druge golišave fotografije s odmora, a Karleuša želi iskoristiti svaki trenutak odmora prije nego ponovno počne raditi punom parom.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene